Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otřesný zločin: Ženu zabil stejný muž, který zavraždil před 23 lety i její matku!

Autor: ran - 
3. dubna 2020
09:59

V americkém Arkansasu došlo ve středu k neuvěřitelnému případu vraždy, kdy na podmínku propuštěný vrah Travis Santay Lewis (†39) připravil o život Marthu McKayovou, rozenou Snowdenovou (†40). Oběť provozovala útulný penzion na okraji malebné osady a podle neověřených informací prý dokonce měla vrahovi po jeho propuštění pomáhat!

Malá arkansaská osada Horseshoe Lake bude mít dlouho o čem mluvit. V jejím těsném sousedství vnikl do historického penzionu - vyhlášeném v širokém okolí jako Snowden House - na podmínku propuštěný vrah a ubodal její majitelku. Na stejném místě přitom v roce 1996 ten samý muž zavraždil i Marthinu matku a ještě jednoho jejich příbuzného.

Alarm, který nešťastná žena stačila zaktivovat, přivolal na místo policii. Ta už ale mohla jen bezmocně sledovat, jak vrah prchá z místa činu. Poté, co se mu nepodařilo vyjet ze dvora, skočil do řeky a utonul. 

Lewis byl za první vraždu odsouzen v roce 1998, propuštěn byl v roce 2018. Jak uvádí deník Sun, Martha měla prý vrahovi, když se ocitl na svobodě, poskytnout velkorysou pomoc. O jakou pomoc mohlo jít, ale už zdroje neuvádějí.

Motiv vraždy ani dalších okolností případu nejsou známy. Vše je v šetření policie. 

Jarabak ( 3. dubna 2020 12:34 )

Ale chtíč je sviňa.

lapak ( 3. dubna 2020 11:22 )

to zvíře je dukaz že jedině trest smrti je řešení!!

andorea ( 3. dubna 2020 11:07 )

A stačilo tak málo. Nepomáhat vrahovi své matky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání