Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladou lékařku (†27) zavraždil její přítel: Bál se, že ho nakazila koronavirem!

Autor: rc - 
2. dubna 2020
12:10

Tragicky zemřela Lorena Quarantaová, která v době pandemie koronaviru pracovala jako lékařka v sicilské nemocnici. Mladou lékařku zabil její dlouholetý přítel Antonio De Pace, který byl přesvědčen, že ho jeho přítelkyně nakazila Covidem-19 a uškrtil ji! Sám si pak podřezal žíly. Život Itala se podařilo zachránit kolegům mladé lékařky.

Lorena Quarantaová a Antonio De Pace pracovali během pandemie koronaviru v Itálii v první linii. Lorena pracovala v nemocnici jako lékařka a její dlouholetý přítel De Pace jako zdravotní bratr. Quarantaová na sociální síť Facebook napsala, že na koronavirus v Itálii zemřelo už jednačtyřicet lékařů. „Teď víc než jindy potřebujeme ukázat zodpovědnost a lásku k životu. Musíte projevovat respekt sami k sobě, své rodině a zemi. Musíte myslet a pamatovat na ty, kteří zasvětili své životy starání se o nemocné,“ napsala mladá lékařka, která o pár dní později byla mrtvá.

Statečnou lékařku nezabil koronavirus, ale strach z nákazy. Její přítel se bál, že ho sedmadvacetiletá žena nakazila koronavirem, a proto ji uškrtil. Posléze podle informací britského deníku Daily Mail kontaktoval sám policii a k činu se doznal. „Zabil jsem ji, protože mě nakazila koronavirem,“ měl říci strážcům zákona.

Poté, co policie dorazila na místo činu, našla De Pace v kaluži krve. Podřezal si žíly. Zdravotník byl převezen do nemocnice. Život mu zachránili kolegové jeho zesnulé přítelkyně. Testy na koronavirus u obou byly negativní.

 

ChrapouniRetardovani ( 2. dubna 2020 18:23 )

Nechápu co na magorovi viděla!!!!

ChrapouniRetardovani ( 2. dubna 2020 18:22 )

Vítej na světě kde spravedlnost neexistuje

y1xcvbnm ( 2. dubna 2020 14:21 )

hlavně že ho " zachránili"

latecia ( 2. dubna 2020 13:31 )

Zabit lekarku co zachranuje lidske zivoty a riskuje tim svuj, pani, to musel bejt Italskej Alfa macho psychopat.

krasomila ( 2. dubna 2020 12:59 )

Tomu říkám hysterik.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa