Je známo, že si vévoda a vévodkyně ze Sussexu vyhlídli několik nemovitostí mimo Británii, v nichž se chtěli střídavě zdržovat. Kromě domu v kanadském Vancouveru jim do oka padlo i krásné sídlo v samém srdci Los Angeles. Z toho místa by Meghan jakožto bývalá hvězdička měla blíž k oprášení své hollywoodské kariéry.

Původní plán zněl tak, že se do Států podívají až v létě, ale jejich domovem zůstane Kanada. Ve skutečnosti Sussexové už pár týdnů chytají bronz ve městě andělů a do Vancouveru se nikdy neplánují vrátit. Zprávy přichází jen dva dny poté, co se Harryho otec princ Charles (71) nakazil koronavirem. Webu The Sun to potvrdil zdroj blízký manželskému páru.

„Harry a Meghan se nadobro odstěhovali z Kanady. Hranice se zavíraly a lety se rušily, museli jednat rychle. Plánovali to ale už delší dobu. Uvědomili se, že Kanada by jim z dlouhodobého hlediska nevyhovovala, chtěli se usadit v Los Angeles.“ Šířící se nákaza koronavirem pak jejich rozhodnutí bleskově urychlila.

Zdroj dodal, že v Hollywoodu se nachází jejich nový tým píáristů, agentů a obchodních manažerů. „Meghan tam má navíc spoustu kamarádů a také svou maminku.“ Vévodkyně ze Sussexu v LA vyrůstala a zná ho jako své boty, byl to tedy ten nejlogičtější krok. 

Paradoxně v Kalifornii je situace kolem COVID-19 o něco horší, celý stát je v povinné karanténě a veškeré filmové projekty Hollywoodu stagnují. Jen Kalifornie má kolem 4 tisíc potvrzených případů nákazy, což se rovná počtu nakažených celé Kanady. Spojené Státy jsou aktuálně nejzasaženější zemí světa.

VIDEO: Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení

Video
Video se připravuje ...

Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií