„Jsou to nejisté časy. A teď, víc než kdy jindy, se vzájemně potřebujeme. Potřebujeme se pro pravdu, podporu a pro menší pocit osamění v době, která se upřímně jeví jako vcelku děsivá,“ stojí na oficiálním instagramu Harryho a Meghan s tím, že obdivují obětavost a odhodlání všech, kteří statečně čelí boji s devastujícím koronavirem.

I když jsou sami v izolaci, rozhodli se Sussexští zapojit do pomoci v boji proti koronaviru. A to vícero možnými prostředky! „Budeme sdílet informace a zdroje, abychom všem pomohli orientovat se v této nejistotě: od zveřejňování přesných informací přes fakta od důvěryhodných odborníků, až po opatření, která můžeme podniknout, abychom udrželi sebe a své rodiny zdravé. Také budeme spolupracovat s organizacemi, které dokážou podpořit naši duševní a emocionální pohodu. Budeme sdílet i vaše příběhy.“

„Všichni jsme v tom společně a jako globální společnost se můžeme v této době vzájemně podporovat - a budovat digitální sousedství, které je pro každého z nás bezpečné,“ navrhuje Meghan Markleová a princ Harry, kteří se před nákazou ukryli ve svém sídle v kanadském Vancouveru. A aby se sami dostatečně chránili, tedy především malého Archieho (10 měsíců), nařídili svým zaměstnancům nošení roušek i rukavic.

VIDEO: „Provoz nejvíce komplikují nadměrné nákupy. Potraviny budou,“ říká šéf e-shopu 

Video
Video se připravuje ...

„Provoz nejvíce komplikují nadměrné nákupy. Potraviny budou,“ říká šéf e-shopu Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií