Nad otevřenou rakví, do níž dal Kolomazník své milované Evě oblíbené zlaté šaty, měli všichni příležitost se rozloučit. „Eva vypadala na své poslední cestě výborně. Honza to ale hodně oplakal,“ neskrýval dojetí ani Spáčil. Hosté, včetně právě Gottové nebo partnerky zpěváka Daniela Nekonečného (†52) Zuzany Kardové, prý ovšem během asi hodinového obřadu museli sedět ve dvoumetrových odstupech a ještě v rouškách. Mohla za to současná nouzová situace a hygienická opatření kvůli koronaviru.

Obřad se skládal z promluvy kněze Mariána Pospěchy, bohoslužby, modliteb a zpěvů boromejek. „Bylo to opravdu krásné. Jménem Honzy chci sestrám poděkovat za vše, co pro Evu a její rodinu udělaly,“ dodal z pověření Jana Kolomazníka Spáčil.

Pohřeb prý nebyl na přání pozůstalých fotograficky dokumentován. Po skončení obřadu bylo tělo odvezeno do krematoria, kde bylo inkognito zpopelněno. Urna s popelem bude uložena v rodinné hrobce v Brně, zádušní mše pro veřejnost a další přátele bude zorganizována po ukončení současné krizové situace.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové SPECIÁL: Jak to měla Pilarka s Gottem a Šimkem?

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové SPECIÁL: Jak to měla Pilarka s Gottem a Šimkem? Zuzana Bubílková

VIDEO: Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem

Video
Video se připravuje ...

Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
85 fotografií