Ještě na začátku týdne byla pacientku navštívit její sestřenice, brněnská fotografka Helena a bývalá partnerka Daniela Nekonečného (†52) Zuzana Kardová (58), teď k ní už nemohou. Zpěvačka je už více než dva týdny v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích. Manžel Honza s ní tráví celé dny, přichází kolem jedenácté a odchází, až když se setmí. Obětavě nosí ženě různé dobroty, aby nabrala síly, ale taky jí maže záda a všelijak o ni pečuje. Doslova konkuruje místním obětavým boromejkám.

„Máme si s Evou stále co povídat. Ale nemyslete si, občas mi i vynadá. To když třeba nechtě nohou kopnu do její postele. To přímo nesnáší,“ prozradil Honza. K manželce smí pořád, i když je momentálně stop návštěvám. Dokonce má v pokoji připravenou postel. „Ještě jsem ji nevyužil, raději jezdím na noc domů, oba si potřebujeme po celém dnu trochu odpočinout,“ dodal Kolomazník.

Už se dokonce dostavily první výsledky pravidelného cvičení. Zpěvačce konečně zmizely úporné otoky nohou. Je ale pořád hrozně slabá. Není divu, vždyť se již pátý měsíc pohybuje po nemocnicích a podobných zařízeních.

VIDEO: Eva Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video
Video se připravuje ...

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk! Hana Höschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií