Za poslední rok a půl je zpěvačka v nemocnici pomalu víc než doma. Zdravotní problémy jako by si mezi dveřmi podávaly ruce. Poslední vyšetření, které ji čekalo tento týden, bylo rozhodující!

Lékařům se nelíbily stavy jejích krvinek. „Naštěstí mi ve čtvrtek řekli, že leukemii nemám. Jen jsem od dětství chudokrevná,“ řekla Blesku Pilarová. „Jsme rádi, že se nic zlého nepotvrdilo,“ přidal s nezměrnou úlevou v hlase manžel Jan Kolomazník (67).

Stačilo, že Eva po poslední dehydrataci ležela na oddělení nefrologie zabývající se problémy s ledvinami ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze. Ve stejném špitále jako Slavík, Evin vrstevník a celoživotní kamarád. Těžká nemoc, která se mu stala osudná, ji naštěstí minula. „Dali jí na tu krev jen prášky, bere jeden denně,“ prozradil Honza, který ji doprovází na všechna vyšetření. „Eva s doktory moc nemluví, nějak se uzavře do sebe a nechá to na mně, takže všechno zařizuju,“ vysvětlil.

Na Honzu se Pilarka může stoprocentně spolehnout. Nebýt jeho, bylo by jí v posledních měsících hodně ouvej. „Slíbil jsem přece, že se o ni postarám. Řekli jsme si při obřadu, že v dobrém i zlém. A to platí!“ zdůraznil Kolomazník. Jsou spolu od roku 1984.

VIDEO: Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video
Video se připravuje ...

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk! Hana Höschlová, Aleš Brunclík


Fotogalerie
77 fotografií