S čím přesně Rosťa Novák bojuje, zatím neřekl, ale vzhledem k tomu, že se jeho zdravotní problémy táhnou víc jak půl roku, nejde očividně o žádnou banalitu.

V květnu loňského roku jsem začal mít zdravotní problémy, které se bohužel dosud nepodařilo odstranit. Od září jsem nastoupil pouze do dvou představení v domnění, že mě různé návštěvy u lékařů posunou k již jednou posunuté premiéře projektu Don't Quijote. Výsledky krevních testů však bohužel ukázaly, že se můj zdravotní stav nezlepšuje. Proto jsem se po Vánocích rozhodl, že 29. ledna podstoupím chirurgický zákrok. Ten by měl pomoci mé zdravotní komplikace vyřešit, případně alespoň ukázat směr, kterým se vydat v další léčbě," napsal na sociální síť principál oblíbeného Cirku La Putyka.

„Když jsme rušili premiéru v září 2019 a přesouvali ji na únor 2020, mě ani nikoho jiného z týmu, který na projektu pracuje, nenapadlo, že to není naposledy. Moc se Vám omlouvám a doufám, že nám zachováte přízeň. Náhradní termín pro premiéru teprve budeme hledat. Celá company mi v této nepříjemné věci vyšla vstříc, a tak pro ty, kteří ji ještě neviděli, odehrajeme v plánovaném termínu premiéry (10. a 11. února 2020) La Putyku, naše první představení. Na to Vás srdečně zvu, je s námi už přes deset let a stále mu dáváme všechno," omluvil se příznivcům Novák.

Fotogalerie
13 fotografií