Slovenská hvězda Zdenka Studenková je bezesporu ženou, která na první pohled vypadá, jako kdyby snad ani nestárla. Pleť má jako dvacítka, dokonalou figuru, bujnou blond kštici… Člověk by rozhodně neřekl, že má na krku šest křížků, a jenom pět let ji dělí od sedmdesátky! Stárnutí se brání zuby, nehty nejenom proto, aby vypadala dobře na televizních obrazovkách a plátnech kin, ale i po boku svého o 17 let mladšího partnera, dirigenta Branislava Kostky (48). Často proto navštěvuje estetické kliniky.

Během zábavného pořadu slovenské televizní stanice Markíza Chart show ovšem ukázala, že i když je její obličej zcela dokonalý, na jejím těle se věk již začíná nemilosrdně projevovat. Studenková pro natáčení zvolila černý outfit, který sestával z topu s odhalenými rameny. A to se ukázalo jako kámen úrazu. Jakmile totiž zvedla ruku, poskytla všem okolo pohled na své ochablé paže – což vzhledem k tomu, že jinak vypadala naprosto dokonale, bylo notně nelichotivé. Stačilo přitom jenom zvolit jiný oděv, například s trochu delšími rukávy…

„Nepřekáží mi, že mi přibývají vrásky, ale mám problémy s klouby. Bolí mě ruce, nohy a ramena…“ tvrdila přitom půvabná Slovenka skálopevně zhruba před rokem magazínu Nový Čas. Jedním dechem však dodávala, že zub času, co se do ní nelítostně zakousl, na sobě pozoruje s jistou bezmocí. Teď by už nejspíš svůj slavný taneček, co vystřihla na rozvernou melodii písničky Sladké mámení, nejspíš jen tak nezvládla - byť vypadá skoro stejně dobře jako tehdy.

VIDEO: Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli Adam Balažovič

Fotogalerie
47 fotografií