Seznamte se s Tamilou z Uzbekistánu, rádoby influencerkou a modelkou na sociálních sítích. A aspirující pornohvězdou, protože instagram má plný obnažených fotek. A také zpěvačkou. Aspoň doufá. Do SuperStar nejde poprvé, před lety to zkusila, a nevyšlo to. Ale jak staré pořekadlo říká, chybami se učíme a zkoušíme to dál. Tamila se ale, zdá se, vůbec nepoučila.

„Když jsem byla v SuperStar poprvé, porota mě hodnotila spíš podle mého vzhledu. Zklamalo mě to,“ poznamenala arogantně k porotcům. „Já bych chtěla, aby mě hodnotili jen pro zpěv.“ Přání se jí splnilo, ale nabralo nelítostných obrátek.

Paľo Habera nesnese kritiku, a už vůbec, když mu někdo řekne, že hodnotí spíše vzhled nežli zpěv. Do nadřazené modelky se okamžitě opřel. „Zkrátka ti vadí, že jsi pěkná? Že například projdeš jen proto, že jsi pěkná? Ale ty jsi minule neprošla, pokud si vzpomínám.“ Po malé ukázce měl Habera jasno: „Ty fakt neumíš zpívat, sorry,“ a poslal ji domů.

Habera nedokázal pochopit, jak do talentové show může přijít někdo jenom proto, že je hezký. „Je to velmi nesympatické,“ okomentoval poté, co Tamila odešla. Zpívání si tak ze seznamu koníčků může vyškrtnout a spíš se soustředit na jiné činnosti.

VIDEO: SuperStar: Takový moonwalk jste ještě neviděli!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Takový moonwalk jste ještě neviděli! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií