Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Posun v případu brutální vraždy krásné Violy? Klíčový důkaz možná nosila v kabelce!

Autor: DH - 
7. února 2020
12:35

K případu zavražděné slovenské učitelky Violy M. (†34), kterou našli v listopadu v bratislavském přístavu, policie dlouho nesdělila žádné informace. Vyšetřovatelé údajně čekají na výsledky klíčové expertizy. Pravda o tom, co se Viole vlastně stalo, a hlavně, kdo jí to udělal, se může skrývat v telefonu nešťastné ženy. 

Šokující brutalita činu otřásla Slovenskem. Zbitou a umírající mladou ženu našli kolemjdoucí jedenáctého listopadu 2019 u hromady suti v bratislavské Přístavní ulici.

Podle slovenských médií měla Viola na sobě pouze svetřík, sukni a silonky. Veřejnost šokovaly informace o tom, že měla poškozená roztrhaný anální otvor a stopy po svázání a mučení na rukou i nohou.

Policie v rámci vyšetřování zjistila, že Viola se v den smrti setkala s mužem, jehož identitu ale tají. Nechce sdělovat žádné další informace. „Na objasnění případu policie nadále pracuje. Nikdo ale zatím obviněn nebyl. Bližší informace v tuto chvíli nemůžeme zveřejňovat,“ řekla Plusce policejní mluvčí.

Novináři na Slovensku ovšem zjistili jinou věc. Celé vyšetřování prý stojí a padá s expertizami mobilního telefonu, který měla Viola v době smrti u sebe. Právě on by podle Plusky mohl skrývat klíčové důkazy o její komunikaci během inkriminovaného dne. Právě na zpracování informací z Violina mobilu prý policisté čekají. Zadali ho zahraničním odborníkům.

Zaměstnance i obyvatele kolem přístavu smrt mírumilovné a přátelské Violy vyděsila. Nebezpečné podchody okolo vody proto vedení přístavu zabezpečilo. „V areálu se rozšířil kamerový systém a od března nastupuje nová soukromá bezpečnostní agentura,“ řekla Plusce mluvčí plavby a přístavů Helena Tomková.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání