Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Prosila nápadníka, ať ji nelíbá jazykem: Když jí ho strčil do pusy podruhé, ukousla mu ho!

Youlette Wedgeworthová ukousla svému nápadníkovi kus jazyka, když ji líbal tak, jak nechtěla.
Youlette Wedgeworthová ukousla svému nápadníkovi kus jazyka, když ji líbal tak, jak nechtěla.  (Autor: Macomb County Sherrif's Office)
Autor: shp - 
4. února 2020
14:21

Francouzský polibek může být příjemná, ale také pořádně bolestivá zkušenost. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil nejmenovaný muž z amerického Detroitu, který se zapletl s Youlette Wedgeworthovou (52). Ta mu jasně řekla, že nechce, aby při líbání s ní používal jazyk. Muž si však nedal říct. Stálo ho to víc, než si přál. Žena mu ho totiž ukousla.

K milostnému sblížení páru došlo 28. ledna, uvedl web CNN. Policie přijela k nahlášenému incidentu a našla muže, jak silně krvácí z úst. Asi 2,5 centimetru dlouhý kus jazyku pak strážci našli v kanceláři napadeného.

„Domnívám se, že jde o první případ podobné povahy za 27 let v kanceláři žalobce,“ uvedl žalobce Eric J. Smith. Pokousaný muž skončil v nemocnici. Žádné další zprávy o jeho zdravotním stavu však nejsou známy.

Měl držet jazyk za zuby

Wedgeworthová byla zatčena a obviněna z ublížení na zdraví. Za tento delikt může skončit až na rok ve vězení. Za ukousnutí kusu jazyka může také dostat pokutu ve výši v přepočtu 23 tisíc korun.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání