Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zdrcující: Žena doma našla svého oběšeného syna (†16): Po měsících žalu zemřela také

Autor: shp - 
11. dubna 2020
19:55

Život britské maminky Helene Beauchampové (†46), která pracovala pro televize jako Sky nebo BBC, už nikdy nebyl po sebevraždě syna Jamese (†16) jako předtím. Chlapce, jenž se věnoval baletu, našla doma oběšeného. Pokusila se ho zachránit, ale její snahy byla marné. Nakonec si po několika měsících depresí a útrap vzala sama život.

První dějství tragédie se odehrálo už loni. „Příběh Helene začal 5. prosince 2018 – před tím neměla žádné psychické problémy. Helene tehdy přišla domů a zdevastovaná našla svého jediného syna poté, co spáchal sebevraždu,“ uvedl podle Mirroru psycholog Alexander Langford, jehož slova zazněla i u soudu.

Syna našla oběšeného

Našla ho oběšeného a pokusila se ho oživit. Celý tento zážitek byl pochopitelně děsivý, traumatický a zničil jí život. Prohlásila, že její jediný smysl života bylo být Jamesovou matkou. Jenže ten už tu není, takže rozhovor přepnula na téma smutná budoucnost bez Jamese,“ dodal lékař. Helene se po smrti syna už o sebevraždu v minulosti jednou pokusila.

V den pohřbu syna se předávkovala léky, které zapila alkoholem. Právě po neúspěšném pokusu o sebevraždu skončila na psychiatrii. A to jí paradoxně ublížilo, protože když byla hospitalizována, slyšela od ženy, která v nemocnici ani nepracovala, slova, která ji zdrtila a psychicky zlomila, i když jí měla pomoci.

Nevhodné komentáře

Zazněly komentáře jako ‚jsi ještě mladá, stále můžeš mít děti‘ nebo ‚byl to boží plán, vzít si tvého syna‘. Byly naprosto nevhodné a necítila se po nich lépe,“ uvedla asistentka koronera Samantha Marshová. Další pokus Helene vzít si vlastní život, byl již bohužel úspěšný. Snad se v nebi shledala se synem.

Jakub Eruachs ( 12. dubna 2020 14:23 )

Tohle může napsat jen totální *** což vy jste.

baronessa ( 12. dubna 2020 10:44 )

Ale to hlavní, důvod, proč syn volil sebevraždu, tu není.

Greinfild ( 12. dubna 2020 09:14 )

Autor byl frajer a ***i ho smazli...

Greinfild ( 12. dubna 2020 09:14 )

Ožralá fetačka našla vyfetlyho buzna parchanta kterej si to hodil když zjistil že ho opustil jeho klučík

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání