Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda (†30) sociální sítě zemřela v přímém přenosu: Exmanžel ji před kamerou zapálil!

Autor: shp - 
2. října 2020
14:11

Byla mladá, krásná a velmi populární. Bohužel měla hvězda sociální sítě Douyin (čínská verze TikToku) známá jako Lamu (†30) smůlu na výběr partnera. Poté, co exmanžela odkopla, se rozhodl, že se jí krutě pomstí. Při živém vysílání ji napadl, polil benzinem a podpálil.

K děsivému incidentu došlo v Ngawě, což je Tibetská a Čchiangská autonomní prefektura, v půlce září, uvedl Daily Mail. Lamu, která měla 783 tisíc sledujících a 6,3 milionu lajků u svých příspěvků, zrovna živě vysílala, když byla napadena mužem, se kterým se rozvedla.

Popáleniny na 90 % těla

Do jejího domu vrazil se sekáčkem na maso a kanystrem s benzinem. Tím ji v přímém přenosu polil a poté zapálil. Diváci, kteří Lamu právě sledovali, slyšeli křik a zčernání obrazovky. Krásná žena utrpěla vážné popáleniny na 90 % svého těla. Dva týdny pak bojovala o život v nemocnici.

Zranění však byla příliš vážná a podlehla jim. Policie muže zatkla a umístila do vazby. O jeho motivu zatím nehovořila, ale vše nasvědčuje tomu, že jde o pomstu za rozvod. Nejde přitom o první napadení, kterému Lamu čelila. Už v minulosti na ni muž vztáhl ruku.

Domácí násilí vedlo k rozvodu

Právě domácí násilí bylo důvodem, proč hvězda sociální sítě od exmanžela utekla a rozvedla se s ním. Rodina Lamu je z události zděšena. Nejhůře ji nesou její dva malí synové, které má s tyranem, jenž ji připravil o život obzvlášť brutálním způsobem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání