Fitness instruktorka, cvičitelka aerobiku, zakladatelka Nadačního fondu Hanky Kynychové a příležitostná moderátorka Hanka Kynychová je velmi zaneprázdněná žena. To vyplývá už jen z výčtu všech jejích pracovních aktivit. Kromě toho se ale ještě s manželem stará o své tři děti, dvojčata Alexandru a Sofii (11) a syna Filipa (21).

A i když je Filip už dospělý chlap, Vánoce zatím stále tráví se svými rodiči a sourozenci. Právě kvůli němu Hanka nemůže připravovat štědrovečerní večeři v kuchyni, ale musí se přemístit do garáže. „Nejstarší syn je totiž alergický na ryby, takže tam smažím kapra i vařím rybí polévku na propanbutanové bombě. Ale kvůli zdraví to je nutné,“ řekla pro Super.cz cvičitelka s tím, že se Filipovi kvůli alergii dělá zle i ze samotného pachu ryb.

A jak je na tom s přípravami na Vánoce? „Pro svoje děti už dárky mám. Vždycky jsem to dělala na poslední chvíli a docela jsem se za to styděla. Musím to takhle dělat i do budoucna, protože je to pak ve větším klidu a víc si to pak užiju,“ potvrzuje známou pravdu Kynychová.

VIDEO: Cvičitelka Hanka Kynychová: Synovi jsem musela nastolit drsný režim! 

Video
Video se připravuje ...

Cvičitelka Hanka Kynychová: Synovi jsem musela nastolit drsný režim! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií