Herečka je dvojnásobnou maminkou staršího syna Kristiánka (skoro dva roky) a mladšího Jonáška (16 měsíců). A právě v době, než se narodil druhý chlapeček, udělala herečka fatální chybu, která ji teď bude stát nemalé peníze.

Když jsem vyčerpala rodičovskou za syna Kristiána, šla jsem na sociálku zažádat o rodičovskou na Jonáše. Tam jsem zjistila, že jsem měla už v době těhotenství převést rodičovskou na mladšího syna a na toho staršího ji vyčerpat dříve, než porodím,“ vysvětlila Blesku komplikovanou situaci Míša, která se dohodla na splátkovém kalendáři. 

Rodičovský příspěvek, který teď beru na mladšího Jonáše, vracím jako splátku dluhu, takže jsem v podstatě na nule,“ vysvětluje brunetka.

„Oba dva s manželem už naplno pracujeme, nouzí opravdu netrpíme. Udělala jsem chybu, která se může stát dalším maminkám, proto o tom mluvím veřejně, aby si dávaly na to, co pobírají, pozor," svěřila se Blesku Tomešová.

I když Míša i její manžel tvrdí, že už další dítě nechtějí, tak si tím herečka tak jistá není. „Naši kluci jsou strašní divoši, takže kolikrát nevím, kde mi hlava stojí. Ale až rozrostou, tak se mi třeba začne po miminku stýskat a budu chtít další," usmívá se herečka, která se starším synem nechyběla na otevření nového obchodu s čokoládou.

VIDEO: Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda

Video
Video se připravuje ...

Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií