Po tom, co se Dara Rolins rozešla před bezmála dvěma lety s rapperem Rytmusem (42), se její rodina zakládá především z dcery Loly (11). Pokud má zpěvačka nového partnera, rozhodně se jí ho daří dokonale tajit. Vánoce ale stráví jako každý rok u své sestry, která je prý dokonalou hospodyňkou.

„O všechno se stará moje sestra. Když na svátky přijdeme k ní, vypadá to tam jako u Ježíška doma,“ pochlubila se Rolins ve slovenském pořadu Teleráno. Stejně jako Dara, i její sestra žije v Čechách. Ze Slovenska si však rodina zachovala tradiční zvyky. „Do Česka jsme přinesly naše tradice jako oplatky s medem a česnekem, to se vždy Češi divili, že: To fakt jíte s medem a česnekem?“ prozradila, na čem zvláštním si ona a její příbuzní na Vánoce ujíždí.

„Kromě toho máme zelňačku, hrachovou polévku, ale maso jíme až po půlnoci. Ale protože máme v rodině hodně chlapů, tak ti si ho dají i dřív, podávají se tradičně řízky,“ doplnila Dara výčet dobrot, které nesmí chybět na štědrovečerní tabuli. Vypadá to, že Vánoce jsou jediným obdobím v roce, kdy si až tak přísně nehlídá svoji tvrdě vydřenou postavu, již by jí mohly závidět i o desítky let mladší kolegyně.

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií