Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Český milionář (63) v úzkých: Promluvil o vydírání prsatice (26) a vyhrožování!

Autor: SKS - 
2. září 2019
05:01

Český podnikatel Miloš Kant (63) má problémy. Dostal se do nich po nečekaném rozchodu s portugalskou televizní hvězdičkou Margaridou Aranhaovou (26). Kvůli vztahu s vnadnou kráskou má prý Kant pošpiněné jméno a jako by to nestačilo, bývalá snoubenka ho údajně vydírá!

Slavně to začalo, neslavně skončilo. Řeč je samozřejmě o vztahu česko-švýcarského podnikatele Miloše Kanta a portugalské hvězdy reality show Margarity Aranhaové. Šedesátník mladou krásku poznal ve svém nočním klubu, kde tancovala u tyče, a po několikatýdenní známosti ji požádal o ruku na červeném koberci filmového festivalu v Cannes. Po slastném „Ano!“ se zdálo, že Miloš konečně našel životní lásku.

O necelé dva měsíce později se však ukázalo, že Kant sáhl vedle. Podle toho, jak vztah s Margaridou popisuje dnes, to vypadá, že narazil na ukázkovou zlatokopku.

Margarida údajně chtěla po Kantovi nesmyslné množství peněz a vrchol přišel, když mu napsala zprávu ve smyslu: „Jestli mě miluješ, pošli peníze.“ Portugalka si prý řekla o věci v přepočtu za pět milionů, to už ale českému emigrantovi došla trpělivost. Rozchod.

Jenže ani po něm nemá Kant vytoužený klid. Margarida bývalému snoubenci zakázala použít její již nafocené snímky pro propagační materiály Kantova klubu Princesse, a dokonce mu údajně vyhrožuje! „Vyhrožuje mi, že mě zničí, pokud zveřejním něco z naší komunikace. Už jsem si musel najmout právníka, tohle nejde!" popsal podnikatel serveru Expres.cz.

Podle Kanta ale za Margaridou stojí portugalský bulvár, který například jako první přišel se spekulacemi ohledně domácího násilí, ze kterého se nakonec vyklubal obyčejný zánět v Margaridině oku. „Škodí mi to, co se o mně píše. Ona to pak převezmou z portugalských médií ta švýcarská,“ vysvětlil Kant Expresu. Kromě negativních článků mu vadí i sprosté komentáře na sociálních sítích, kterými ho „hejtři“ pravidelně zasypávají.

Margarida se v Portugalsku proslavila v televizní reality show Love on Top, kterou dokonce dvakrát vyhrála. Pro prvenství dělala skutečně hodně, divákům na obrazovce pravidelně předváděla lascivní erotickou show a s několika účinkujícími dokonce skončila v posteli.

11karel11 ( 2. září 2019 12:26 )

Silikonovou prsatici patří zbičovat perdel, že si na ni rok nesedne. Je to kureva n ad kurevy.

majojo ( 2. září 2019 10:15 )

Naivní blb? To se mi při jeho způsobu obchodování nechce věřit.

prazanda1- ( 2. září 2019 07:57 )

Ségra hele já ti nepřebrala těch 12 kunšaftu na vyhulení..ale ty mě. No a že to bylo černý a smrdelo to je tvoje věc. Vydelala sis skoro 1000 korun tak nebreč

prazanda1- ( 2. září 2019 06:31 )

On naivní blb a ona obyčejná kur va,lidský odpad 🤮

Taurus70 ( 2. září 2019 06:22 )

Se hledali az se nasli😂😂😂

Zobrazit celou diskusi