Elitní hokejista Tomáš Plekanec bude trávit nadcházející sezonu v Brně, kde bude nablízku své partnerce Lucii Šafářové. Ta se s profesionálním tenisem rozloučila letos v květnu, kdy hrála svůj poslední soutěžní zápas na French Open. Krátce poté na sociální síti oznámila, že je v očekávání svého prvního potomka, jehož tatínkem není nikdo jiný než právě „Pleky“. 

Tomáš Plekanec je sám velkým fanouškem bílého sportu a jednou za čas si také zajde „pinknout“. Na své sociální síti teď skoro až provokativně sdílel snímek s kamarádem a hokejistou Artturim Lehkonenem (24), kterého dokonce porazil. 

„Lehky si postěžoval, že jsme si nestihli zahrát tenis v Montrealu, o výsledek tak úplně nešlo (ale dostal 6:1, 7:5), ale jsem rád, že dorazil do ČR. Fajn víkend se současným a budoucím lídrem Montrealu Canadiens,“ napsal hokejista k příspěvku na instagramu. 

Ve skutečnosti je Plekanec velmi dobrým tenistou, před několika lety si v přípravném zápasu Fed Cupu dokonce zahrál proti tenistce Francoise Abandaové (22), která na jeho adresu nešetřila chválou. „Hraje dobře, má poměrně přirozené údery. Rychle běhá, je vidět, že je to dobrý sportovec,“ ocenila Abandaová po zápase Plekyho skrytý tenisový talent.

I přesto, že mohla fotografie působit trošku provokativně, Šafářová si s tím těžkou hlavu nedělá a snímek svého milého dokonce i olajkovala. Nastávající maminka si láme hlavu totiž s něčím úplně jiným. A to s tím, jestli bude její pejsek Rocky na kojence žárlit…

„Rocky je moje miminko před miminkem. Myslíte, že bude žárlit?“ zamýšlela se na instagramu bývalá tenisová světová jednička ve čtyřhře.

VIDEO: Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova. Instagram

Fotogalerie
86 fotografií