Jak zpěvačka a herečka nyní prozradila na sociální síti a doložila fotkami, se Zonygou ji pojí spolupráce na novém filmu, který natáčeli v Montrealu. Tím pádem jejich setkání na letišti, které zachytili i fotografové, nebylo zas tak náhodné, jak to mělo původně vypadat.

Ovšem spekulace o jejich možném románku nyní Tomáš Zonyga vyvrátil a vypadalo to, že se jimi spíš jen baví. „Koho nepotkáš v práci. Ještě že nemám fotku na letišti třeba s Plekym, být jeho ‚milenec‘ už by bylo trochu moc,“ smál se na sociální síti parkourista, k němuž na kurzy údajně dochází synové Vondráčkové právě s Plekancem

Pomocí vtipné narážky na hlášku z animovaného filmu Hledá se Nemo oznámil, že s Lucií je nepojí žádný vztah, ale jen přátelství. „Lůca je kámoš, ne žrádlo.“ Kromě toho vysvětloval, že blondýnka nemá ani na chlapy čas. 

„Myslím, že Lůca má spoustu starostí s rozvodem a nepotřebuje se tahat s blbečkama, jako jsem já,“ nechal se na instagramu slyšet Tomáš a navíc naznačil, že i on má teď trochu jiné zájmy. „Každej máme svoje starosti, ty moje jsou třeba teď v Miami, ale pšt.“ Vzhledem k tomu, že se nyní věnuje jízdě na kajaku, táhne ho to na Floridu zřejmě právě proto. Nebo že by se tam snad zakoukal do nějaké jiné dámy než do Vondráčkové? 

VIDEO: Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!

 

Fotogalerie
56 fotografií