Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Český milionář se mstí za kopačky od mladé tanečnice! Tohle nikdo neměl vidět

Autor: SKS - 
6. srpna 2019
11:48

Mezi českým milionářem Milošem Kantem (63) a jeho bývalou snoubenkou, vnadnou portugalskou tanečnicí Margaridou Aranhaovou (25) to pěkně zhoustlo. Po šokujícím rozchodu exmilenci s médii příliš nekomunikovali a snažili se jeden na druhého neházet špínu, nyní to však vypadá, že se mezi nimi rozhořela regulérní bitva!

Miloš Kant po nečekaném rozchodu s Margaridou obratem zrušil svůj profil na instagramu, který byl plný fotografií vnadné krásky. Postarší švýcarsko-český podnikatel se navíc obklopil neprostupnou hradbou mlčení a k rozpadu vztahu se až na jednu výjimku nijak nevyjadřoval. Médiím se ozval prý pouze proto, aby vyvrátil spekulace portugalského bulváru, který tvrdil, že jedním z důvodů rozchodu mohlo být domácí násilí.

Na konci července se však Kant na instagram vrátil, a to ve velkém stylu. Svůj nový účet v několika dnech zahltil několika desítkami fotografií. Některé jsou selfie, některé zachycují Kanta s tanečnicemi v jeho klubu a na některých, těch obzvláště lechtivých, je vidět tělo ženy, která nápadně připomíná Kantovu bývalou snoubenku Margaridu.

Jde přitom o poměrně bizarní fotky. Na jedné například Kant na pláži kouše dotyčnou do levé půlky. Na dalším snímku je pak zmíněná žena nahá a plave v bazénu. To vše Kant sdílel nedlouho poté, co si Margarida veřejně postěžovala, že Kantův noční klub neoprávněně použil její fotku pro propagační účely.

Tou dobou však už mladá kráska prý nebyla v klubu zaměstnaná. Podle svých slov podniku neposkytla oprávnění své snímky použít. Jsou tedy peprné fotografie z instagramu českého podnikatele svéráznou odpovědí na Margaridinu stížnost? Kdoví.

Margarida byla krátce po rozchodu s Kantem viděna s portugalským hercem Angelem Rodriguesem, tamní média tak spekulují o novém vztahu. 

rannirosa ( 17. srpna 2019 01:46 )

Mate pravdu. To jsou ti chudaci, co pricuchli k penezum pozdeji,nenarodili se bohati.

XLADI ( 15. srpna 2019 23:46 )

Ona by asi vydržela ale dědek je držgrešle tak co s ním. To si raděj najde mladýho nabíječe bez prachů. S tím si aspoň užije.
Četl jsem s ním rozhovor a ten má všechno spočítaný kolik do ní kdy vrazil do desetníku. A teď si stěžuje kolik ho stála. Kdyby to byl opravdový pracháč tak nad tím mávne rukou. Takhle se jen ztrapňuje.

jen123 ( 9. srpna 2019 12:21 )

Má recht holka, co se starým ješitným dědkem.

zemekf ( 8. srpna 2019 08:23 )

já nevím kdo je tady věší oplzlík ......

zemekf ( 8. srpna 2019 08:21 )

Milošu, to sa řeší tak, že tom dáš klíče od garsonky, od MINI, zabereš si pondělky a čtvrtky, pak vyměníš zámky a auto odvezeš.....

Zobrazit celou diskusi