Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pobavený Jiří Kajínek šokuje: S úsměvem ukazuje, kudy utíkal!

Autor: SKS - 
5. srpna 2019
11:15

Jiřímu Kajínkovi (58) pořádně otrnulo! Nejznámější český vězeň si prezidentskou milost náležitě užívá, a dokonce nemá problém otevřeně hovořit o své kriminální minulosti. K době, kterou trávil, nebo spíše měl trávit, za mřížemi, se nyní vrátil také v provokativním příspěvku na sociální síti. Svým fanouškům ukázal, kde trávil čas poté, co utekl z věznice v Mírově!

Kajínek už dříve prozradil, že se po útěku z Mírova pohyboval po Praze zcela volně, jako kdyby nebyl nejhledanějším mužem v zemi. Uprchlý vězeň prý chodil i do centra města, například na Karlův most. Další veřejné místo, které tehdy rád navštěvoval, nyní odhalil na sociální síti.

Kajínek se svou přítelkyní, které říká Doktorka, v neděli vyrazil na oběd a na procházku do pražského Prokopského údolí. Jak má propuštěný vězeň poslední dobou ve zvyku, o všem, co dělá, informuje tisíce fanoušků na sociální síti Instagram.

Výjimkou nebyl ani nedělní výlet do Prokopského údolí v Praze, ke kterému má Kajínek podle svých slov zvláštní vztah. Proč zvláštní? To Kajínek vysvětlil právě na Instagramu.

„Prokopské údolí, do kterého jsem chodil běhat po útěku z Mírova v roce 2000,“ připomněl Kajínek svůj nechvalně proslulý útěk, který skončil po více než pěti týdnech jeho dopadením v Praze. Šlo o Kajínkův poslední pobyt na svobodě až do roku 2017, kdy odsouzenému udělil prezident Miloš Zeman milost. Kajínek tvrdí, že byl za dvojnásobnou vraždu a pokus o vraždu ve vězení neprávem a usiluje o očištění svého jména.

egyptanka ( 5. srpna 2019 18:00 )

Musí být po tolika letech jak Alenka v říši divů. Já mu to přeji. Snad už nikdy neudělá žádnou chybu.

Evka4 ( 5. srpna 2019 11:47 )

Jé, Jirko, to zase bude závistivců

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání