Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (14) zastřelil opilou matku: Jednal statečně, protože bránil brášku (12), říká právník

Autor: shp - 
27. července 2019
17:34

K neskutečné rodinné tragédii došlo poblíž kansaské Wichity. Čtrnáctiletý chlapec (dnes 15) tam před rokem zastřelil svou vlastní matku. Lisa Trimmellová (†41) byla opilá a podle slov hochova právníka značně agresivní. Advokát dokonce tvrdí, že se její syn zachoval statečně, protože bránil o dva roky mladšího brášku.

Chlapec, se kterým nyní probíhá soud, je obviněný ze zabití vlastní matky. Lisu střelil ze strany do krku. Žena zraněním podlehla. Právníci se nyní snaží zprostit hocha obvinění s tím, že jednal pouze a jedině v sebeobraně.

Manžel chtěl Lisu opustit

Matka byla v době incidentu opilá a měla psychické problémy kvůli tomu, že její manžel – zámožný ortodontista (zubař se zaměřením na rovnátka – pozn. redakce), požádal formálně o rozvod. Ona se bála, že přijde o děti.

Mnoho let byla Lisa Trimmell oddanou, milující matkou, která vychovávala dva inteligentní, zdvořilé a dobře se chovající chlapce, aby vedli dobré životy,“ řekl advokát Dan Monnat podle webu Wichita Eagle.

Matka byla při útoku na chlapce opilá

Jenže pitva Lisy Trimmellové potvrdila, že její smrt je další případ bujícího zneužívání alkoholu dospělými, které vede k tragickým následkům,“ pokračoval. V krvi měla dvojnásobek alkoholu, než je ve státě povolený limit k řízení vozidla.

Starší chlapec jednal odvážně a legálně při obraně sebe a svého mladšího bratra před jejím útokem,“ uzavřel Monnat svou řeč. Podle přátel nesla dlouhodobě Lisa špatně to, že ji chce manžel opustit. Rozvod na krku zapíjela alkoholem. 

hejpockej ( 29. července 2019 20:38 )

same to you, california, nobody gives a sh*t about you, internationally

hejpockej ( 29. července 2019 20:32 )

posahana rodina

ostuda ( 28. července 2019 11:17 )

á, mladíci se nám začínají predvádět s íngliš

ostuda ( 28. července 2019 11:11 )

velmi hluboce odborně promyšlený příspěvek

ostuda ( 28. července 2019 11:08 )

akorát dítě bych do toho netahal, zastřelit mu ji moh radši za dvě stovky hajnej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání