Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pohřeb dědičky (†15) miliardového impéria Rothschildů: Rakev nesli táta a bráška

Autor: shp - 
19. července 2019
18:24

Snad konečně najde klid. Dědička miliardových impérií klanů Goldsmithů a Rothschildů byla pohřbena při dojemné ceremonii v londýnském kostele svaté Mary. Její rakev nesl tatínek s bráškou. Matka Iris Goldsmithové (†15), která tragicky zemřela při nehodě na čtyřkolce, promluvila o tom, jak se celá rodina topí ve smutku. Ani všechny peníze světa jí milovanou dívku nevrátí zpět. 

Iris Goldsmithová (†15) byla pohřbena v kostele nalézajícím se v Barnesu v jihozápadním Londýně.  Smuteční obřad byl soukromý a zúčastnit se ho mohla jenom rodina a přátelé. Rodina pak z dojemné události zveřejnila fotografie, které chytají za srdce.

Rakev nesli se smutkem ve tvářích

Rakev nesli mimo jiných tatínek Ben Goldsmith (38) a jeho syn Frankie (13). Oba jen těžce zadržovali slzy a bylo vidět, že je smrt Iris těžce zasáhla. O ztrátě promluvila maminka Kate Rothschildová (37). Ta nyní prožívá nejhorší okamžiky svého života.

Nedokážu prostě vyjádřit ten oceán smutku, ve kterém se topíme, nebo popsat ty pocity roztříštění na tisíce kousků, které již nikdy nedá nikdo dohromady,“ prohlásila podle britského Daily Mailu. „Ještě těžší je ale popsat ji samotnou, abychom ji vystihli takovou, jaká skutečně byla,“ pokračovala.

Dojemná slova maminky

Byla prostě úžasná, její světlo zářilo jasněji než u kohokoliv jiného, koho znám. Byla prostě kouzelná. Neexistuje dostatek slov, která by popsala, jaká byla, nebo je alespoň nedokážu najít,“ dodala zlomená Kate. Rodina ale nezveřejnila jen snímky z pohřbu. Chtěla totiž oslavit i život Iris.

Na některých fotkách je zachycena ještě jako holčička po boku svých rodičů. Policie nevyšetřuje smrt dívky, která se zabila při jízdě na čtyřkolce, jako podezřelou. K předchozí identifikaci těla Iris se ke koronerovi nikdo z rodiny nedostavil. Šlo pro ni o příliš bolestivou věc.

ostuda ( 20. července 2019 02:03 )

možná právě proto co píšeš, musela umřít. říká se, že tyhle familie, aby znásobili svý bohatství a moc, musí i něco, teda spíš dítě, obětovat. vypadá jako krásná duše, je mi jí taky líto.
ale tyhle její vyvolený židí rodiny kvůli sobě obětují, nebo vlastně už obětovávají nás všechny.

prycsnima ( 20. července 2019 02:02 )

Ještě že mají ty peníze. Jinak už by to byla hrůza.

Petr Vank ( 19. července 2019 23:37 )

A u doktora jste už byl? Bezpochyby dostanete exkluzívní psychiatrickou smlouvu. S pozdravem...

Steinar_Division_SD ( 19. července 2019 22:15 )

SUPER !!! Skvela zprava. Konecne ty bestialni "vsemocne" zidacke krysy dostali poradnou ranu !!! Tuhle jejich mladou zidackou stetku jim uz nic nevrati !!! I kdyby za to dali ty triliony krvavych dolaru, ktere nakradli na vsech valkach vcetne 1. a 2. svetove a nyni jimi chystanem i 3. svetovem thermonuklearnim armagedonu !!! (viz situace kolem Iranu). Jsou ztelesnenim DABLA na teto planete !!! I ten jejich panbicek, ktery tu jejich zkurvenou rasu pry "vyvolil", aby zotrocila vsechny nezidy - gojimy (tedy nas) a nastolila jejich celosvetovou totalitu - Novy svetovy rad (New World Order) !!! Proto kazdy krypl, ktery z jejich miliardkrat prokleteho rodu zdechne je velkym prinosem pro nasi planetu. Skoda, ze na ten funus tehle jejich mlade stetky nevypalila trebe ruska jaderna ponorka jednu raketu s taktickou bojovou hlavici. Mohli jsem se tohoto kryplovskeho prokleteho ksindlu zbavit jednou ranou !!! T

Paul Katzchen ( 19. července 2019 22:10 )

Kdo má umřít, umře, kdo má žít, bude žít. Takovej je osud každého z nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání