Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dědička (†37) realitního impéria se předávkovala heroinem: Po nehodě trpěla depresemi

Autor: msj - 
27. srpna 2018
13:43

Dědička a dcera britského realitního magnáta se předávkovala koktejlem heroinu a silných prášků proti bolesti. Před osmi lety srazila autem mladého cyklistu. Následkům zranění podlehl. Od té doby trpěla depresemi a rozpadlo se jí manželství. V březnu loňského roku ji našel její partner mrtvou ve vaně. O bolestné ztrátě nyní promluvil její otec.

Hannah James (†37) v roce 2010 při dopravní nehodě zabila sedmnáctiletého cyklistu Joela Semmense. K nehodě došlo v anglickém městě Byfleet. Soud jí nařídil sto hodin veřejně prospěšných prací.

Od té doby trpěla silnými depresemi a rozpadlo se jí manželství. Aby přerušila veškerý kontakt s přáteli svého manžela a mohla se vyrovnat s hrůzným zážitkem, rozhodla se odstěhovat do Francie.

V Paříži si brzy našla nového přítele Johna Gladwella, se kterým byla až do své smrti v březnu 2017. John ji našel mrtvou ve vaně bytu, kde společně žili. Údajně si měla namíchat smrtící koktejl – heroin se silnými prášky proti bolesti.

Koronerka Fiona Wilcox označila její smrt za nešťastnou náhodu. O smrtelné kombinaci léků a heroinu pravděpodobně nevěděla. 

Její otec, realitní magnát David James (74), nyní promluvil o posledních okamžicích jeho milované dcery, která se těšila trvalému příjmu z rodinného fondu a byla dědičkou otcova impéria.  

Všimli jsme si, že vykazovala známky deprese a začala víc pít alkohol,“ sdělil David. „Když jsem ji naposledy viděl, byla taková, jakou jsem si ji pamatoval – náladová,“ pokračoval. „Co jsem tak pochopil, říkala, že už nechce brát drogy. Podle mě to byla nehoda. Určitě to byla nehoda,“ zakončil otec.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání