Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Otřesný pohled: Dělníci našli oběšenou ženu, seděla u ní tříletá dcerka

Autor: nkov - 
18. července 2018
16:19

Tragický pohled se naskytl dvěma dělníkům v anglickém městě Runcorn. V domě, kam přijeli opravit dveře na terasu, našli oběšené tělo Agnieszky Gizaové (23) původem z Polska. Situace je o to děsivější, že v domě byla s matkou i tříletá dcera. Bezprostředně před smrtí se Agnieszka pohádala se svým přítelem a otcem dítěte. Ten šel s kamarády na koncert a ji odmítl vzít s sebou.

Dělníci slyšeli, že uvnitř domu naříká dítě, proto se rozhodli dostat dovnitř zadním vchodem. V ložnici po chvíli nalezli tělo mladé ženy, dcera seděla opodál, píše Daily Mirror.

Krátce před smrtí se mladá kosmetička pohádala se svým přítelem, Markem Goralczykem, ohledně návštěvy koncertu. Na ten měli jít společně s Markovými přáteli. Když však Marek zjistil, že žádný z jeho kamarádů s sebou nebere přítelkyni, rozhodl se jít sám. To se nelíbilo Agniezsce, která mu v rozlícené sms konverzaci dala ultimátum, aby přišel domů. Markovi se však vybil telefon a zprávu si nepřečetl. Strávil tedy večer s přáteli a u jednoho z nich nakonec také přespal.

„Když se podívám zpět, mohla si myslet, že ji podvádím. Napsala mi zprávu, ale můj telefon se krátce nato vybil,“ sděluje otřesený Marek. „Jsem absolutně v šoku,“ dodává mladý podnikatel. Dle jeho slov byla zesnulá partnerka „silná žena a milující matka.“

Příčina smrti je podle koronerky Janet Napierové nejistá, přestože vše zpočátku nasvědčovalo tomu, že šlo o sebevraždu. Toxikologická zpráva objevila v Agniezsčině krvi stopy po alkoholu. „Byla mírně opilá a čekala, že [přítel] brzy dorazí domů,“ popisuje její pohled na případ koronerka. „Nejsou žádné důkazy, které by nasvědčovaly, že se chtěla zabít,“ dodává.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Taurus70 ( 18. července 2018 19:13 )

 Pani byla vic na hlavu nez se zdalo

Zobrazit celou diskusi