Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Davídka (†5) ubodal otec Pavel (†32), pak spáchal sebevraždu. Máma prosí lidi o modlitbu

Autor: shp - 
22. července 2019
19:35

Pátrání po pětiletém Davídkovi, kterého v Polsku unesl vlastní otec Pavel (†32), skončilo tragicky. Poté, co muž spáchal sebevraždu, bylo dítě nalezeno mrtvé ve vodní nádrži. Jak ukázala pitva, chlapec byl ubodán. Zdrcená matka mezitím poděkovala veřejnosti za pomoc při pátrání a vyzvala ji k modlitbě za jejího mrtvého syna.

Portál TVP.info uvedl, že prokuratura zveřejnila výsledky pitvy malého Davídka. Koroner zjistil, že dítě bylo ubodáno. Vražednou zbraní byl s největší pravděpodobností nůž. Vodní nádrž, kde byl chlapec po 10 dnech pátrání nalezen, nebyla místem ohyzdného činu. Podle předběžných výsledků vyšetřování ubodal Pavel syna v autě.

Davida zabil v autě, jeho mrtvolku hodil do nádrže

Jeho mrtvolku pak hodil do nádrže. Otec, únosce a vrah v jedné osobě následně zavolal odloučené partnerce, se kterou měl problémy a řekl jí, že syna už nikdy neuvidí. Poté ukončil svůj život skokem pod kola vlaku. Zdrcená maminka vyjádřila své díky všem, kteří se na pátrání po jejím synovi podíleli.

Chci poděkovat všem, kteří s velkým odhodláním, z vlastního úsilí a prostředků po Davídkovi usilovně pátrali. Moc děkuji zdejší komunitě, médiím a všem, komu nebyl osud mého syna lhostejný. Děkuji i lidem, kteří mi vyjádřili podporu a věřili ve šťastný konec,“ vzkázala podle webu TVP.info.

Zdrcená matka: Pomodlete se za mého syna

Poprosila také silně věřící polský lid, aby se za jejího syna pomodlil do nebe. Davídkova matka opustila Pavla tři týdny před únosem. Psychicky a fyzicky ji totiž týral. K tomu se velmi zadlužil kvůli svému gamblerství. Vyšetřovatelé se domnívají, že syna zabil z pomsty za rozchod.

safinka59 ( 23. července 2019 05:35 )

Chápu, že někomu dělá problémy čtení, proto jen titulek 😂...zde je ukázka, jak je lehké manipulovat s jednoduchým člověkem. Jeden napíše kravinu, další se připojí a hybrid je na světě ... nechápu, proč * čobol *, když na Slovensku je to Pavol. Jak se říká: dětem nepatří do ruky sirky, Bobovi mobil...😂😂😂

gagy77 ( 23. července 2019 02:43 )

Snad nemas dítě, nebo se modli, at ti ho nezabije cobol😉

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání