Kate Middletonová, manželka následníka trůnu Williama (36), a její těhotná švagrová Meghan Markleová se ukázaly i s ostatními členy královské rodiny na bohoslužbě ve Westminsterském opatství. Obě rivalky se dle etikety a protokolu řádně přivítaly. Na první pohled skutečně vypadaly málem jako nejlepší kamarádky, na ten druhý už to zase taková sláva nebyla. Stejně jako před pár dny v Buckinghamském paláci, i nyní to mezi nimi vypadalo notně napjatě.

Ve Westminsteru se ale obě vévodkyně při setkání alespoň zdvořile políbily. Respektive to byla Kate, kdo vtiskl Meghan polibek na líčko. Jakmile se však odvrátila, nasadila Kate tak kyselý výraz, že jí vydržel během celé bohoslužby. Rozzářila se posléze teprve před opatstvím, když se vítala s fanoušky britské monarchie, v dostatečné vzdálenosti od bývalé hvězdičky seriálu Kravaťáci.

Vévodkyně z Cambridge, která se na oslavy Commonwealth Day oblékla do svého oblíbeného, výrazně červeného kabátu s dvěma řadami knoflíků od návrhářky Catherine Walkerové, svůj outfit doplnila fascinátorem od Giny Fosterové. Zato Meghan, která jako obvykle po celou dobu lehce pateticky držela ruku na svém těhotenském bříšku, zvolila šaty od své kamarádky, módní návrhářky a bývalé členky dívčí skupiny Spice Girls Victorie Beckhamové (44).

Oběma dámám to ale velice slušelo. Meghan však onu slavnostní událost, od Vánoc v Sandringhamu již druhou společnou, nepochybně „vyhrála“. Na rozdíl od Kate, která se po celou dobu jen horko těžko nutila k úsměvu, vévodkyně ze Sussexu, která brzy porodí vnoučka britské královně Alžbětě II. (92), se zubila na všechny strany a vypadala těžce nad věcí...

VIDEO: Tehdy byly ještě kamarádky? Společně na Wimbledonu!

Fotogalerie
38 fotografií