Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nový objev Jaromíra Soukupa? Loni slavil s Brožovou, teď pózuje s jinou kráskou

Autor: vr - 
24. února 2019
05:00

Zatímco loni držel kolem pasu blond herečku Kateřinu Brožovou (51) a narozeniny slavili spolu, na svojí letošní oslavě byl Jaromír Soukup (50) sólo. Aspoň oficiálně. Obklopen smetánkou v pražské luxusní restauraci nemohl spustit oči z jiné světlovlásky – Simony Janouškové (44).

Podle informátorů Blesku, kteří se páteční párty účastnili, Brožová skutečně chyběla. K důvodům neúčasti se vyjádřit nechtěla, lásce s moderátorem bezpočtu pořadů na TV Barrandov je ale evidentně konec. Důvod? Údajně měli velmi turbulentní vztah.

Nepomohl pak ani fakt, že Blesk Soukupa loni v dubnu přistihl, jak se líbá s vizážistkou Simonou Zemanovou, k níž měla Brožová blízko. Tedy dokud nedala »vale« Soukupově TV Barrandov a neodešla úplně. A teď by herečku mohla štvát jiná Simona.

Ještě před pár lety si přitom vysokou a velmi štíhlou dámu pózující vedle Soukupa veřejnost zafixovala jako manželku Romana Janouška (50). To byl kdysi mocný lobbista a jeden ze »zlých hochů« pražské komunální politiky. Tak zlých, že se mu na úřadech přezdívalo Voldemort.

Byla mu po boku

Janoušek už se na veřejnosti, ani po boku své ženy, neobjevuje. Lze proto jen složitě odhadovat, jak to nyní mezi sebou mají. Simona mu ale byla oporou, když před šesti lety opilý přejel ženu a od nehody (i vážně zraněné paní) ujel. Navzdory rozsudku 4,5 roku za mřížemi ale nesedí. Kvůli vážnému zranění hlavy mu soud odložil výkon trestu.

amej ( 10. října 2019 13:23 )

Brožová je krásná ženská a uměla se o sebe vždycky sama postarat. Proto si mohla dovolit nenechat na sobě dříví štípat.

amej ( 10. října 2019 13:20 )

Ta se nemůže vedle Kateřiny ani postavit i když je o 7 let mladší. A jestli takhle zahýbá Janouškovi, který bručí, musí mít i skvělý charakter.

raron ( 8. září 2019 12:16 )

....megaodpornej člověk!

Mirka2112 ( 17. srpna 2019 17:14 )

Ubohá jste vy!!! Lidská závist je bezmezná....

.tg.bb ( 25. února 2019 13:40 )

ona je Simča docela bohatá nevěsta

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa