Staronová hvězda nekonečného seriálu Ulice veřejnosti přiznala svůj boj s vážnou nemocí, kterou se nakazila již v dětství, letos v dubnu. Začala se intenzivně léčit na klinice v Německu a doufala, že by se mohla uzdravit, případně by se jí mohlo alespoň ulevit.

Po více než půl roce Anna rekapituluje a vzpomíná na nejsilnější momenty, které jí léčba přinesla. Připomněla si například vtipné chvilky, kdy se spolu s kamarádkou obě dokázaly smát hloupostem i přes to, že měly na tvářích dýchací přístroje. Nebo víkend, kdy se cítila dobře, protože nepotřebovala kapačku.

Nezapomněla ale fanouškům ukázat i časy, kdy byla zcela na dně. „Pamatuju si dny, kdy jsem fakt nechtěla žít dál už ani jedinej den a chtěla jsem to všechno vzdát. Vytrhat si tu podělanou kapačku z těla a vysypat do záchoda celý moje pillboxy s lékama,“ popisovala na sociální síti Kadeřávková srpnové dny, kdy se cítila jako troska.

„Fakt jsem měla pocit, že to nedám, že to prostě nejde. Že to nikdy v životě nezvládnu,“ doplnila s tím, že teď už se opět posunula dál. „Jsem ráda, že jsem si to zaznamenala a teď to můžu vidět,“ přiznala. „Bylo to STRAŠNÝ. A občas to ještě stále JE STRAŠNÝ. Ale naučila jsem se, že všechno jde. A člověk to prostě zvládnout může. A hlavně – musí. Protože proto jsme tu.“

I když nedávno testy nedopadly moc dobře a seriálová Rozina tak musí v léčbě pokračovat, přesto se už nehroutí. Naopak teď odjela natáčet až na daleký Island a snaží se brát život takový, jaký je. „Musím říct, že většina věcí mě bolí furt stejně. Pro někoho se tedy může zdát, že se nezměnilo nic. Až na to, že se změnilo vlastně úplně všechno a jsem teď mnohem šťastnější,“ dodala na Instagramu blondýnka, která se objeví také ve vánoční pohádce České televize Kouzelník Žito.

VIDEO:  Ulice je teď ještě přitažlivější. Přichází kráska Affašová, návrat hlásí Kadeřávková.

Video
Video se připravuje ...

Ulice bude ještě přitažlivější. Přichází kráska Affašová, návrat hlásí Kadeřávková. 

Fotogalerie
72 fotografií