I když dali s Janou Zelenkovou (33) do rumby maximum, u poroty ani diváků nezabodovali. A nezabrala ani informace sdělená národu, že Richard se sobotního přímého přenosu zúčastnil i přes to, že v minulých dnech skončil dvakrát na kapačkách v nemocnici. Co se mu přesně přihodilo, popsal Genzer Blesku až po svém vyřazení. „Měl jsem jenom nohu nemocnou, bolavou! Takže jsem si tam lehnul a oni mi to rozehnali. Já bych za to chtěl poděkovat panu doktoru Vladislavu Hospodárovi,“ svěřil se.

Komik se v rozstřelu objevil s Daliborem Gondíkem (48), který se sám považoval za outsidera a čekal, že vypadne on. „Když stojíte vedle Geni, o kterém si celou dobu myslíte, že to je favorit téhle soutěže, tak člověk je absolutně smířený s tím, že letí ven. Já už jsem si v hlavě sumíroval závěrečnou řeč, a ještě jak řekli to G, hned jsem si to spojoval: To bude Gondík, to je jasný,“ řekl Blesku moderátor děsící se cha-chi, kterou tančí za týden.

Sám Genzer, kdysi tanečník v úspěšné skupině UNO, je rozhodnut, že i když znovu čuchl k profesi, kterou se dříve živil, už tančit nechce! „Já už jsem to jednou pověsil na hřebík a tohle je definitivní věc! Oni nám říkají: Vy spolu budete tancovat dál! A já říkám: Vám hráblo, všem? Co se jako děje? Já už tancovat nebudu!,“ řekl rezolutně Blesku.

Podle smlouvy a pravidel ale bude muset rozvlnit boky ještě ve finále StarDance v sobotu 22. prosince. „Něco jsem zaslechl, ale já jsem úplně nečetl ta pravidla, jak jsem nastoupil později. Jsem zvědavý, co tam bude, jestli tanec, který jsme dělali, nebo něco nového...“ dodal Richard.

Fotogalerie
78 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva