Kuneš sobotní vysílání po jeho skončení hodnotil v přímém přenosu na Facebooku České televize. „Velké překvapení večera i pro nás byl David Svoboda s Veronikou, byli super. Je krásný vidět, jak se lidi za ty čtyři, pět víkendů v soutěži posunou. Úplně mám chuť tancovat s nimi, když to takhle ukážou. Mají v tom srdce a je radost se na to koukat,“ nešetřil chválou. „V Davidovi je něco, co dokáže strhnout. To samé jsem obdivoval u Michala, který postavil choreografii pro Veroniku Arichtevu. Nebála se toho, šla do toho. Je vidět, že si víc důvěřuje,“ vyzdvihl své favority.

Fotogalerie: Afterparty StarDance: Blondýna na chodníku…
33 fotografií

Vyjádřil se i k vypadnutí Richarda Genzera, někdejšího profesionálního tanečníka. „Někdo musel odejít a je to vždy překvapení,“ neskrýval Kuneš zklamání. „Na něj se člověk vždycky těšil. Překvapil mě ve waltzu, tuším, úplně jednoduše proto, že se dokázal převtělit. Zůstalo v něm trochu showmanství, měl to pod kontrolou, ale dokázal se vcítit do jiné polohy a jiného žánru. Měl pravdu, bude nám chybět,“ dodal Kuneš.

Ten nakonec ocenil i takřka akrobatické číslo Pavly Tomicové. „Provaz Pavly Tomicové mě dostal. Ten její absolutní nadhled, jak ona se k tomu staví, jak je v pohodě, jak je kolegiální, příjemná, přátelská, a pak přijde na parket a ukáže, co ukáže. Měli to krásně vymyšlené,“ tetelí se porotce.

Fotogalerie
51 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva