Video
Video se připravuje ...

Bagárová vypadla ze Stardance Luboš Procházka, Jan jedlička

I když podle poroty i některých diváků je letošní StarDance na nejlepší úrovni, někdo musel stejně z kola ven. Los padl hned poprvé na zpěvačku Moniku Bagárovou, která se pak v přímém přenosu rozplakala. Ovšem celý večer si tím očividně kazit nechtěla. 

Když se totiž účastníci sešli v hospodě, byla to právě ona, kdo nejvíc hýřil úsměvy. Všimla si totiž fotografů, a tak se zřejmě snažila působit statečně. Dokonce pak pokrčila i rameny na znamení, že s tím už stejně nic nezmůže. Usmíval se i její taneční partner Robin Ondráček, i když trochu křečovitě. Zřejmě tak rychlý konec v soutěži nečekal. Kráska mu alespoň vlepila pusu na tvář, aby mu to nebylo líto.

Mnohem vášnivější polibky ovšem rozdával Richard Genzer. I když do soutěže naskočil až na poslední chvíli za kolegu Václava Koptu (53), zatím se mu daří. Na přenosu ho byla dokonce podpořit jeho nová blond známost a doprovodila ho i na následnou „zapíječku“. Zamilovaná dvojice se od sebe nehnula ani na krok, procházela se spolu pražskými ulicemi a zahrnovala se něžnostmi a polibky. Ostatně podobnou vášeň už předvedli i před měsícem na akci Zlatá Praha.

Dobře se bavil také Adam Mišík (21), který se pro změnu věnoval dvěma půvabným tanečnicím, sexy brunetce Veronice Lálové a blondýnce Kateřině Krakowkové, s níž v rámci soutěže zatančil divokou sambu. Jen jestli by si ho neměla jeho partnerka, modelka Diana Kratochvílová, víc hlídat.

Spolu s účastníky StarDance si ale na pivo zašel také herec Jiří Lábus (68). Zda šel jen okolo a připojil se, nebo přišel záměrně někoho podpořit, není jasné. Vzhledem k jeho neutuchající energii byl ale jistě úžasným společníkem.

VIDEO: Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání!

Video
Video se připravuje ...

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání! Česká televize

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta.

Fotogalerie
274 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva