Oporou jí na pietním aktu místo novomanžela, režiséra Jakuba Nvoty (41), který měl pracovní povinnosti, byl syn Antonín Kracik (11).

Včerejšího pohřbu ve velké síni Strašnického krematoria se zúčastnili také Terezini rodiče – herečka Carmen Mayerová (74) a herec Petr Kostka (80), který je nevlastním bratrem vdovy Jiřiny Slováčkové. Měli společného otce.

Se švagrem si Kostka zahrál například v televizní pohádce Tajemství z roku 1991. Na rozdíl od Petra, který patří spíše mezi introverty a společnost nevyhledává, patřil ale Břéťa mezi oblíbené společníky.

S doktorem Koblížkem ze seriálu Život na zámku se loučilo několik desítek kolegů. „Břeťu jsem kdysi přivedl z Českých Budějovic, kde začínal, do Prahy, do vinohradského divadla,“ řekl Blesku Antonín Hardt (83). Z vinohradské scény po letech Slováček přešel na Fidlovačku. Zdravotní problémy ho před dvěma lety donutily přestat hrát. Zemřel 10. října na selhání ledvin, s nimiž měl dlouhodobé problémy.

Video: Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem! Showpix

Fotogalerie
11 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva