Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co to žvaní? Mladík dělal grimasy za Trumpovými zády, vyvedli ho ze záběru

Video se připravuje ...
Autor: zzu, simao - 
8. září 2018
15:24

Nevěřil vlastním uším, o čem to Donald Trump mluví. Mladík v kostkované košili se stal hitem internetu. Kamery ho zabíraly při projevu prezidenta USA v Montaně, kde svým příznivcům Trump říkal, že v USA nikdy nebylo lépe. Mladík to doprovodil řadou nevěřících obličejů, posměšků i neskrývaným údivem.

Tichý protest předvedl mladík v kostkované košili, který na pátečním mítinku Donalda Trumpa reagoval na prezidentova slova rozpačitými grimasami. V jednu chvíli dokonce znatelně pronesl: „What?“ (Cože?). Nevěřil, co právě od Trumpa slyšel. Chvíli poté za mužem přišla mladá černovláska a nahradila jej.

Trump ve svém projevu mluvil o mnohém. A kasal se. „Ve Spojených státech nyní vyhráváme. Vyhráváme v obchodu, vyhráváme s naší armádou, ženeme teroristy do pekla. Vyhráváme nyní v USA. Máme nejlepší ekonomiku v historii, podívejte se na čísla v každé kategorii,“ říkal Trump za potlesku lidí.

Dle Trumpa se mnohem lépe daří i běžným lidem. „Nikdo nikdy neměl ekonomiku, jako máme my. Doufám, že si to budete pamatovat (...) Snížení vašich daní hlavním, zásadním způsobem. Největší snížení daní v historii naší země,“ tvrdil Trump.

Mladík, který stál v záběru kamer hned za jeho pravým ramenem (z pohledu diváka za levým), však na internetu strhl pozornost hlavně na sebe. Smál se, krčil, obočí, divil se.

Pozornosti to neuniklo však již během projevu nic netušícího prezidenta. Aniž by věděl, co se mu odehrává za zády, mladíka v kostkované košili nahradila pohledná brunetka a o chvilku později to schytala i mladíkova sousedka - kudrnatá dívka s čepicí Make America Great Again, volebním heslem Trumpa. Tu nahradila pro změnu blondýnka.

kukukuu ( 8. září 2018 20:31 )

Od roku 1918 jsem to všechno v Böhmen nevyzkoušel, ksichty odrážející vnitřní nesouhlas jsem dělal ale vždycky (víc se dělat nedá ani v kapitalismu stejně jako za socialismu). Ale v žádném režimu mě za to nevyvedli, přijít to můža, USA jsou náš vzor. Ty ksichty u internetu ale asi nejsou vidět, webovou kameru mám pro jistotu proti režimním drábům zaflastrovanou.

kukuku ( 8. září 2018 18:42 )

Takto vypadala situace za socialismu. Za mikrofonem papaláš vypouštěl z huby fráze, jak u nás všechno funguje líp než na západě ... a normálně myslící člověk po reálném zhodnocení dospěl k názoru, že je to většinou obráceně.

kukuku ( 8. září 2018 18:37 )

montevideo ( 8. září 2018 17:57 )

Aspoň vidíme, že v USA není ani svoboda tváření se, natož svoboda slova a už vůbec ne demokracie !

auslak ( 8. září 2018 17:43 )

DruhyKomunista: on pak mluvil i v TV a je běloch jako ty, žádná smažka a zhulený taky nebyl

Zobrazit celou diskusi