Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Supermáma“ porodila neuvěřitelných 21 dětí. „Další už nechceme,“ říká

Autor: nkov - 
10. listopadu 2018
14:03

Neuvěřitelného jedenadvacátého potomka přivedla na svět „supermáma“ Sue Radfordová (43) z Anglie. S rodinou žijí v obrovském domě s 10 ložnicemi, který dříve sloužil jako pečovatelský dům. S manželem Noelem (47) měli první dítě, když bylo Sue teprve 14 let. Podle jejich slov je však čerstvě narozená holčička Bonnie Raye jejich posledním potomkem.

„Všichni se hádali o to, kdo ji pochová jako první,“ popisuje Sue návrat domů z nemocnice, kde na novorozeně čekalo všech 20 sourozenců. „Je to krásný okamžik, když přijdete s miminkem a všichni už na vás čekají a chtějí si Bonnie pochovat,“ dodává s úsměvem. Její porod přitom trval pouhých 12 minut.

Další děti ale už pár neplánuje. „Oba jsme se rozhodli, že už další nechceme. Bonnie doplnila naši rodinu. Takže těhotenské oblečení půjde už brzy do koše,“ řekla Sue pro deník The Sun. „Někteří lidé skončí u dvou nebo tří dětí. My se zastavili na 21,“ dodává její manžel Noel.

Jejich prvorozenému synovi Christopherovi už táhne na třicet a má vlastního potomka – 18měsíční dceru Maisie. Nejstarší dcera rodiny Sophie už přivedla na svět dokonce 3 děti.

Zvláštní pouto s nenarozeným sourozencem

V roce 2014 si rodina zažila šok, když Sue potratila ve 21. týdnu těhotenství. Miminko tehdy pojmenovali Alfie. S tím má prý novorozeně silné pouto. „Zjistili jsme, že jsem těhotná, ve stejný den, jako když jsme se dozvěděli o Alfiem. Myslím, že je zvláštní, že mají to datum společné,“ vysvětluje Sue.

Život v rodině je nicméně každý den hektický, přiznává. „Nikdy se nenudíme. Náš dům je plný smíchu a lásky, jsme obklopeni dětmi. A děti zbožňují být součástí velké rodiny.“

Ty nejsou však na rozdíl od rodičů přesvědčení, že jde opravdu o jejich posledního sourozence. „Nezastaví se přece na lichém čísle,“ říká Sophie, jejich druhorozená.

Rodina o svém životě natáčí vlogy:

vaber ( 11. listopadu 2018 08:54 )

 takové množení není cesta ke štastné budoucnosti ale k záhubě. Klima je již zničené a přemnožením si člověk zkrátil svoji budoucnost jen na několik desetiletí, rozunmé množství lidí na planetě je prý 700milionů ,to znamená 9 z 10 lidí musí z planety zmizet a potom bude třeba nasmyslné množení kontrolovat , když to člověk neudělá nepřežije, je jasné co si nemyslící lidé vyberou

mazd ( 10. listopadu 2018 16:10 )

Není psáno,jak dlouho byl za pedofilii ve vězení.

spliny ( 10. listopadu 2018 15:43 )

Není to obdivuhodné ale ostudné!!!! Děcka aby se za ně styděla!!!!!! Máma nemůže být normální ale spíše jednoduchá,měla by si raději obarvit tu šedivou pěšinku ve vlasech než dělat pořád děcka,fuj.

y1xcvbnm ( 10. listopadu 2018 15:33 )

myslím si že ty starší se za rodiče už stydí že pořád dělají děti

syrucek ( 10. listopadu 2018 14:42 )

Chápu to dobře, že ten týpek oplodnil 13 letou romku?

Zobrazit celou diskusi