Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Megacvalík váží 5,75 kg! Máma ho porodila přirozenou cestou bez léků proti bolesti

Autor: shp - 
7. listopadu 2018
14:09

Tato maminka si zaslouží opravdovou úctu a uznání. Své obří miminko totiž Australanka Nikky Bell (28) přivedla na svět v sydneyské nemocnici Blacktown bez léků tišících bolest. Malý velký Parker přitom po porodu vážil neuvěřitelných 5,75 kilogramu.

Parker Bell se tak postaral o rekord. V nemocnici si žádné takto velké mimino nepamatují. Hrdá maminka se přitom vůbec nezdráhala o porodu promluvit. Děťátko přišlo na svět během plánovaného termínu a bez jakýchkoliv komplikací.

K nevíře je, že si Nikky nenechala dát léky tlumící bolest. Porod takto velkého mimina musel být přitom velmi náročný. „Jsem si jistá, že všechny porody bolí, ať už dítě váží 1,7 nebo 5,7 kila. Všechny bolí,“ řekla statečná žena News.com.au.

Nikky věří, že se z jejího syna jednou stane sportovec. „Doufejme, že bude fotbalistou, možná veslařem. Z toho by měl jeho tatínek radost,“ dodala šťastná žena. Jelikož se Parkerovi i jí po porodu dobře dařilo, jsou už oba doma.

Megacvalíkovi se nyní s láskou věnuje jeho velká sestra Maddison (1), kterou určitě brzy přeroste. Ženy z celého světa na Facebooku nemocnice gratulují Nikky k přírůstku. „Je větší, než obě moje dvojčata dohromady,“ napsala jedna z rodiček.

 

petr002 ( 7. listopadu 2018 14:22 )

-Najděte nahe dívky ve svém okolí zdeeee : Huit.Re/Divky

Zobrazit celou diskusi