Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obrněnec vletěl do auta, kterým důchodce vezl vnuka. Video je pro silné povahy

Autor: Darina Jíchová - 
27. června 2018
14:34

Na silnici kolem běloruského města Grodno se stala kuriózní nehoda. Řidič vojenského obrněného vozu nevytočil zatáčku a ztratil kontrolu nad strojem, vletěl do vozovky a najel do auta stojícího na semaforech. Předek zeleného Volkswagenu Polo naprosto zdemoloval, jeho řidič i spolujezdec zázrakem vyvázli jen s pohmožděninami, informoval deník Daily Mail.

K nehodě došlo, když přejížděla kolona vojenské techniky z Lososna do Grodna. Jedno z vozidel se na asfaltu v zatáčce dostalo do smyku, řidič nezvládl situaci a srazil se s autem v protisměru.

Srážka obrněnce s osobním vozem:

Sedadlo řidiče se vlivem nárazu sklopilo do vodorovné pozice, což mu podle hasičů zachránilo život. Volant muži v autě zaklínil nohy, podařilo se ho však rychle dostat ven. Důchodce se svým vnukem vyvázli s lehkými zraněními.

„Čekali jsme na červené a pozorovali jsme projíždějící vojenskou kolonu. Pár tanků kolem nás projelo a najednou do nás jeden z nich vrazil,“ uvedl řidič nabouraného vozu, který si nepřál být jmenován. 

„Při přejezdu vojenské techniky ztratil jeden z řidičů bojového vozidla kontrolu nad strojem a srazil se s jiným vozem. Všichni účastníci nehody vyvázli bez větších zranění. Náhrada všech způsobených škod proběhne v souladu se zákonem,“ komentovalo situaci ministerstvo obrany.

agfor ( 27. června 2018 15:33 )

Poctivý ruský železo vydrželo, rakouské aušusy jsou zralý do šrotu.

yarda ( 27. června 2018 15:03 )

No tak tam jeden obrněný transportér zlikvidoval jedno osobní auto. U nás jedna ženská v osobním autě zlikvidovala pět obrněných transportérů. Máme tu asi kvalitnější osobní auta.

Zobrazit celou diskusi