Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nečas u výslechu očima Františky: Ležérní elegán odjel metrem!

Autor: Františka Čížková, red - 
14. listopadu 2013
15:34

Petr Nečas dnes dorazil k výslechu v kauze Nagyová pořádně vyparáděný. Světlé áčko, pulovr, šála, hnědé polobotky a mužný plnovous - jak se mu tahle kombince povedla, zhodnotila módní guru Františka. Na policii toho však expremiér příliš neřekl. Odmítl vypovídat a vyrazil pěšky na metro. Žádná vládní limuzína, ty časy jsou už nenávratně pryč.

Petr Nečas přišel vypovídat ke kauze své manželky Jany Nečasové (dříve Nagyové) pěšky - v doprovodu právníka Josefa Lžičaře. Odmítl však cokoli významného policii sdělit a novinářům si postěžoval, že jde o politický proces a vymyšlený případ. "Vyšetřování považuji za politicky podjaté. Toto je politický proces, je to vykonstruovaná záležitost, a z těchto důvodů jsem naprosto logicky odmítl spolupracovat," uvedl dnes expremiér. Krátce nato se rozloučil s advokátem a vyrazil pěšky na Můstek - na MHD! Odjel tentokrát jako běžný smrtelník metrem. Parlamentní listy přitom upozornily, že si ho na nástupišti nikdo vlastně ani moc nevšímal... Přesto Nečas zaujal - svým dnešním outfitem. Co na něj řekla Františka?

Františka: Nečas s vizáží britského profesora ze střední

"K dnešnímu výslechu Nečas přišel v ležérně elegantním outfitu. Exteriérem připomínal britského středoškolského profesora, správně seřízeným strojkem opečovávaný vous jeho rysům, měkké bradě dodal na mužské razanci. Tón v tónu do pastelově přírodních barev laděné separátní sako k antracitovým džínsům poměrně sedělo, i když flanelové kalhoty by byly adekvátnější. Vzor šály vyzněl k saku vtipně, nenuceně.

Decentní pulovr s košilí barevně i stylem ladily, v celku se neprosazovaly. A klasické luxusní polobotky v outfitu fungovaly jako šperk, jenž celek puncuje. V Janě Nečasové se konečně našla žena, která donutila seriózně nudného muže nosit správné střevíce. Protože, jak klasik praví, boty jsou základ. Určují krok v show," říká módní guru Františka.

avina ( 17. listopadu 2013 11:34 )

Nechci být vulgární,ani urazit vesnické muže /film -Polívka/.Je to balík na vycházce/oml.-mám vadnou klávesnici/.

avina ( 17. listopadu 2013 11:32 )

Ala vesničý balk,co přijel do Prahy k holiči. No,Fracka má vkus podle sebe-fotka"selky,skrývající kostru.

ma-o ( 17. listopadu 2013 08:01 )

Jestli to je ležérní elegán, tak já kačer Donald. Vypadá jak retardovaný na vycházce.

maxipesfik ( 16. listopadu 2013 15:29 )

 Františka je guru mody? Ale taky scvrkla hnusna ***.

cabogaj ( 16. listopadu 2013 12:36 )

Spíš mi to hodnocení přijde jen jako oddanost k ODS. Ležérní elegán toho má na bradě jak žába na přirození . Co je na tom pěkného? Celkově mi připadá jako zbavený svéprávnosti. Odečáskovi, brrrr.

Zobrazit celou diskusi