Expremiér vlády Petr Nečas byl po čas své politické kariéry prototypem spořádaného katolíka, jenž postrádal rysy razantního vůdce a po boku manželky Radky oblékal neforemné obleky, obouval levné boty a na dovolené nosil bermudy hodné tržnice. Nic proti tomu, ale on nebyl řadový úředník, ctihodný pan účetní, ale se zahraničními kolegy srovnávaný premiér.

Jeho utajovaná milenka Jana Nagyová, která se mu na Úřadu vlády stala, jak média s veškerou diplomacií do bezvědomí opakovala, druhou rukou, ale vzala krok za krokem šatník, image, life styl svého Péti, jehož s oblibou v rámci utajovaného, byť veřejně profláknutého vztahu nazývala panem kolegou, do své režie. Ostatně přiznejme si, že většina žen takovou tendenci má. A řada mužů jim byť nevědomky podlehne. Nechá se zformovat. Petr Nečas byl a zřejmě je na formování ideální kus. Alespoň tomu vše nasvědčuje.

Každopádně Nečasova osudová žena, dnes už manželka Jana Nagyová, se sice na politické smrti expremiéra podílela, ale za to jej zkultivovala. Ne že by byla arbitrem elegance, ale leccos v high society odkoukala. Byla schopná se poučit a také miluje luxus, řekněme kvalitu.

Fotogalerie
8 fotografií