Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Seznamka pro nevěrníky: Nečas s Nagyovou jezdí po Praze a svádí k nevěře!

Autor: map, piffk - 
4. listopadu 2013
21:32

Petra Nečase s jeho bývalou milenkou Janou Nagyovou (nyní Nečasovou) můžete nyní vídat v naprosto jiném odvětví, než na které jste byli zvyklí! Nová seznamka pro ty, kteří chtějí zahnout, použila právě tyto dvě tváře na svých billboardech.

Seznamka, která je již ve 23 zemích a má přes 3 miliony registrovaných uživatelů, nyní začala působit i v Česku a láká zadané k diskrétní nevěře. Jedná se o internetovou stránku VictoriaMilan.cz. Ta se nebála na svých billboardech použít tváře dvojice, které románek zničil kariéru. Jsou jimi expremiér Petr Nečas a jeho nová manželka Jana Nagyová-Nečasová.

 

Hlavním heslem internetové seznamky je »Zažij zas vášeň – najdi si milence nebo milenku!«.

Jak se uchytí tato internetová seznamka u nás? To už je ovšem ve hvězdách... My jen můžeme doufat, že nikomu "nezavaří" tak, jako expremiérovi Petru Nečasovi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

odol ( 5. listopadu 2013 02:16 )

Když sem byl na vojně,vysvětlil nám jeden slovenskej soudruh podplukovník takovéto konání větou:Súdruhovia!! Treba byť v tejto oblasti opatrný-totiž keď chlapovi kok@t nastane-rozum zastane!! A to se asi stalo panu Petrovi taky.....možná že nebyl na vojně a nebyl varován...

vlamore ( 5. listopadu 2013 01:54 )

siroky11 ( 5. listopadu 2013 01:37 )

proč stále o " té špíně " píšete? Blesku zřejmě dochází dech a nemá nic lepšího? Tu špínu nechte vyhnít a nedělejte jim stále reklamu, tento hnůj patří do vězení a ne na stránky tisku.

illis ( 4. listopadu 2013 23:33 )

Nečas Nagyová byla fúrie jen za zdmi úřadu? Ta vypadá i venku jako fúrie . Když přestane chlap myslet tak se mu potom stane to, co se stalo Nečasovi . Nechá se sebou manipulovat takovou nanynu, nechá si rozbít rodinu a jejich příběh je hodný možná i zfilmování. Z ostudy kabát a morální vlastnosti Nečas Nagyové? Poskrovnu .

franckajagrova ( 4. listopadu 2013 23:10 )

špíny nechutný !

Zobrazit celou diskusi