Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Soud rozhodl o Kramném: Výsledek nezná ani on sám, Rejžková má ale jasno!

Autor: kon, kru, ČTK - 
20. března 2017
16:31

O osudu Petra Kramného (38), odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě, rozhodl Nejvyšší soud (NS). Přestože to soudci učinili už ve čtvrtek, o jeho dovolání soud nebude zatím veřejnost informovat.

Výsledek neví ani sám Kramný či jeho zástupkyně. Soudci musí totiž nejprve vypracovat odůvodnění, předat ho Krajskému soudu v Ostravě a ten ho doručí účastníkům řízení. Prý to bude trvat asi měsíc.

Téměř s jistotou lze předpokládat, že Kramný nebude s rozhodnutím spokojený. „Klient mi zatím nevolal, že by byl propuštěn na svobodu. Neznám případ, že by osoba po úspěšném dovolání zůstala ve vězení. Ale možné je všechno,“ řekla Blesku jeho advokátka Jana Rejžková.

„Jsem zvědavá na odůvodnění. Brala jsem dovolání jako formální krok, abych mohla podat ústavní stížnost,“ dodala. Její text už připravuje. Podá ji v polovině roku. Nyní musí asi měsíc čekat na doručení rozhodnutí Nejvyššího soudu. „Pak mám na podání stížnosti dva měsíce,“ řekla.

Ta tvrdí, že má důkazy o Kramného nevině. „Důkazů o nesmyslnosti obvinění a odsouzení mám více než dost, a to odborně podložené. Nabývám dojmu, že by soudy klienta nepustily, i kdyby se k smrti žen přiznal někdo z hotelu v Egyptě,“ řekla v pátek Rejžková s tím, že pokud dovolání skutečně nebylo úspěšné, posune případ k Ústavnímu soudu ČR.

Video  Rozsudek nad Kramným: Jak se tvářil on, jeho rodina a právníci? Podívejte se!  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

breburda1 ( 21. března 2017 10:15 )

A až zjistí, že policie obvinila soudní znalce z křivé výpovědi a nepravdivého znaleckého posudku, tak budou ,,vyskakovat" ještě výš!!!

holahej ( 21. března 2017 09:52 )

Dobře vědí, že prověřením zpochybněných důkazů nezávislými znalci by došli k jinému výsledku, tak se jistí tím, že k přezkumu ani k vydání vzorků nesmí dojít. Trestní oznámení na falšování PČR odložila, aniž by fotodokumentaci porovnala se vzorky a označila je za pouze za chyby znalců žaloby. NS se kryje tzv. striktními dovolacími důvody a podporuje justicí zločin v plné parádě.

wocogo ( 21. března 2017 08:42 )

Monstrózní široce medializovaný vykonstruovaný proces bylo divadlo pro lůzu, která lynčuje a tleská, aniž ji zajímá pravda. Smyslem nebylo určit vinu a vynést spravedlivý rozsudek a trest, ale odůvodnit předem určený rozsudek o vině za každou cenu i za cenu porušení zákonů i za cenu falešných důkazů, které Gilová ani Čapka záměrně nechtěli ověřit, ač to byla jejich povinnost před vynesením rozsudku. Justiční mafie ukázala svou moc.

BobsTlaskac ( 21. března 2017 05:59 )

justiční komplot jak vyšitej. Bez přímejch důkazů. Mediální show pro lůzu za účelem upevnění moci policejně justiční kliky, tzv. hluboký stát.

dingous ( 20. března 2017 22:35 )

hlupáčku Bobe, už se mezitím stalo docela dost náhlých úmrtí, a nikoho za to nezavřeli, protože jen Kramný křičel do TV "já s tím nemám nic společného" ještě dřív, než jej vůbec někdo začal podezřívat

Zobrazit celou diskusi