Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babišův pozdrav z ráje: Víme, kam vyrazil s rodinou na exotickou dovolenou!

Andrej Babiš vyrazil s partnerkou Monikou a dětmi na exotickou dovolenou
Andrej Babiš vyrazil s partnerkou Monikou a dětmi na exotickou dovolenou  (Autor: Twitter, Facebook)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
16. dubna 2014
13:09

Ministr financí Andrej Babiš vzal rodinu a vyrazili za teplem - mimo EU, do exotického ráje, jak je patrné i z fotky, kterou zveřejnil na svém Twitteru. Kam vyrazili? Blesk to zjistil!

"Děti mají prázdniny, budu 7 pracovních dní mimo EU," napsal Andrej Babiš na Twitteru a dementoval zprávu, že by se měl nacházet na třítýdenní dovolené ve Francii. Tam má sice luxusní restauraci, ale tentokrát si vyrazil s rodinou odpočnout podstatně dále.

To jsou divy, Maledivy

Babiš dnes uveřejnil foto palem, písečně bílé pláže, blankytného moře a přidal komentář: "Konečně s rodinou. Bohužel ve Francii takové moře nemají, museli jsme trochu dál." Podle informací Blesku je na Maledivách.

Již dříve přitom Blesku jeho partnerka Monika Babišová prozradila: "O Velikonocích jezdíme za teplem. Naposledy jsme byli na Mauritiu. Země snů je pro mě Japonsko, JAR a Aljaška. Můj muž by strašně rád na Bora-Bora, ale po tom já vůbec netoužím. Mám ráda život, akci, a tam bych se asi nudila." S Monikou má Andrej Babiš dvě děti školou povinné - Vivien a Frederika. Další dva potomky má pak z prvního manželství. Již dospělé syna a dceru.

Ohledně Babišovy dovolené se přitom na Twitteru rozpoutala včera vášnivá diskuze. Přispěl k ní i lobbista Ivo Rittig, který se při té příležitosti také pochlubil snímkem z dovolené s komentářem "Já mám taky dovolenou..." A ani v jeho případě to na Francii či Monako, kde má trvalé bydliště, rozhodně nevypadá. Na rozdíl od Babiše má však vlivný podnikatel doma manželku Lenku. Andrej Babiš s Monikou se dosud nevzali.

Ivo Rittig poslal pozdrav od moře: Tuhle fotku zveřejnil na svém Twitteru s komentářem "Já mám taky dovolenou" Ivo Rittig poslal pozdrav od moře: Tuhle fotku zveřejnil na svém Twitteru s komentářem "Já mám taky dovolenou" | Twitter

Klausovka ( 16. dubna 2014 16:30 )

ať se třeba possééére - může letět taky má nahrabáno dost !!!

Klausovka ( 16. dubna 2014 16:28 )

Rittig je hnusné tlusté prase které by mělo jít na porážku!!!

Klausovka ( 16. dubna 2014 16:27 )

přeji mu to i celé jeho rodině !!!

inocenta ( 16. dubna 2014 15:39 )

Pár úspěšných jedinců asi naši společnsot nespasí, když to zatím vypadá tak, jak to vypadá. Lid šetří i na pohřbech. Máme první místo v Evropě co do počtu pohřbů bez obřadu....

istyl ( 16. dubna 2014 14:16 )

no, a to je prave ten rozdil, mezi mnou a Burešem..on podepsal, ja ne a StBaky jsem vyhodil...po me leta sli a on toho vyuzival...a proto je, kde je...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa