Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdo čeká doma na lobbistu Rittiga? Manželka Lenka je sexy kost!

Autor: Vera Renovica, Jan Exner - 
23. března 2014
16:12

Dlouhonohá blondýna pózuje v botách hodných dominy, pod krátkým kožichem má jen krajkové kalhotky. To není z časopisu pro pány. To je manželka »garážmistra« Iva Rittiga (51)!

Právě k ní zřejmě upaloval poté, co se soud nepřiklonil k jeho vazebnímu zadržování. Lence Rittig je sedmatřicet a ráda nakupuje v Pařížské, kde její muž ještě donedávna spoluvlastnil značkové obchody.

Figuruje ve dvou firmách, z nichž jedna je spojená s  manželem a v popisu činnosti má pronájem nemovitostí a hostinskou činnost. A nebýt odvážných fotografií, které získal Nedělní Blesk, dodnes by byla pro všechny záhadou.

Na mateřské

Hlavní životní role této amazonky? Je několikanásobnou matkou. „Nyní je na mateřské dovolené, narodilo se jim už třetí dítě,“ řekl Nedělnímu Blesku zdroj blízký Rittigovým. S těmi se ale nefotila. Místo toho v podzemí luxusní vinohradské vily, kam její muž vodil politické návštěvy a kvůli kterému se mu říká »garážmistr«, zapózovala s dalšími dvěma miláčky rodiny: rudým Ferrari 612 Scaglietti za 7 milionů a rodinným Jack Russell teriérem.

Krásky a zvíře

Šarmantní lobbista se vzezřením veksláka a zálibou v krásných ženách. Tak luxusní pražská ulice Pařížská pamatuje na Ivo Rittiga, dokud tam ještě působil v podniku Prospekta Moda a provozoval butiky. S ním také tehdejší královna Pařížské, šmrncovní podnikatelka s módou Lenka Vejvalková (48). „Sdílel s ní podnikání, zároveň byli životní partneři. On měl ale vždycky zálusk na modelky, a to hlavně ty slavné. O jeho záletech věděli všichni,“ řekl Nedělnímu Blesku dobře obeznámený zdroj.

I to by vysvětlovalo, proč jeho manželka vypadá tak trochu jako manekýnka. A s Vejvalkovou ho pořád něco pojí: podnikatelka provozuje pražský hotel Ventana, kde lobbista ještě donedávna pořádal schůzky s politiky. Tomu už je ale možná konec – byly tam totiž nalezeny odposlechy.

I parťáci jsou volní

Poté, co pátek soud nenechal ve vazbě Rittiga, celu předběžného zadržení opustili včera také jeho obchodní partner Peter Kmeť, někdejší jednatele tiskárny Neograph Jan Janků i advokát David Michal. Trojice je spolu s lobbistou a advokátem Markem Stubleyem obviněna z praní špinavých peněz v kauze jízdenek pro pražský dopravní podnik.

mafi2 ( 25. března 2014 14:20 )

To je dvojka! Plastic woman s prostoduchým výrazem a vyžraný pr.se. "Modelka" z Perlovky se nepochybně těší, až půjde vepř do tepláků. To bude potom jazda, do Monaka se sjedou všichni pražští pasáci. Pr.del usoudí vepříkovi. Jediná jeho výhoda je, že kvůli jeho odpornosti z něj nikdo děvku ve vězení neudělá.

pralinen ( 24. března 2014 13:13 )

K tomuhle se nemá cenu vyjadřovat. Tam není prostor pro spekulace proč on ji anebo ona jeho. Je to vzájemný kšeft, což je evidentně oběma vlastní.

mirunkas ( 24. března 2014 10:06 )

Paní Rittig má trochu hranatej ksicht,ale super postavu. Nedivím se jí,že chňapla po Rittigovi, skoro každá by ho brala pro ty prachy,já teda jo.

ninka64 ( 23. března 2014 23:30 )

 Ta musí mít žaludek, takový odporný vyžraný prase........ble..........

anka ( 23. března 2014 21:46 )

- no on hlavne jeste za komunistu po dvou letech po vyuceni byl vedoucim prodejny....pak hned nekolika...kde rozkradal majetek ve velkym, smelil nejenom se zelinarema, vedoucime masny ale vyse postavenymi komunisty - vedel na ne hone veci. Ten pan byl zlodej a vekslak a to mu zustalo na cely zivot...

Zobrazit celou diskusi