1. V prvé řadě představuje půjčovna ideální řešení pro děti, které vám rostou před očima. Nemusíte řešit každým rokem bazar, či v nejhorším případě kupovat kolo větší než je třeba, což malému cyklistovi jízdu přinejmenším silně znepříjemní.

2. Jednou terén na horském kole, podruhé okruh na silničním – díky půjčovně si dopřejete komfort a nebudete se muset vláčet do kopce na terénním kole nebo se vyhýbat terénu s kolem silničním. Zkrátka si vždy půjčíte takové kolo, které se k vámi zvolené trase bude hodit.

3. V půjčovně si můžete vyzkoušet pokaždé jiný model a vždy se těšit na novinky, které s sebou přinese nadcházející sezóna.

4. Některé půjčovny mají tzv. testcentrum, jež vám pomůže s obtížným rozhodováním, které kolo je pro vás to nejvhodnější. Při výběru nového kola vám jízda v prodejně neposkytne dostatečný obrázek o tom, zda má daný model požadované vlastnosti a jestli vám skutečně sedí. Půjčení kola na víkend vám prozradí o vašem vyvoleném kole vše, co potřebujete. Služby testcentra můžete využít např. v největší pražské speciálce Harfasport, kde jsou vám k dispozici špičková kola od světových značek jako je SCOTT, TREK či CANNONDALE.

5. Pro bezpečí na kole a stejně tak pro jeho životnost je třeba kolo dát minimálně dvakrát ročně na servis – předsezónní a posezónní. S půjčovnou se celému obíhání vyhnete.

6. V půjčovně vám kolo pečlivě připraví na jízdu (správně nafouknuté pneumatiky, namazaný řetěz, dotažené komponenty apod.). Takže můžete rovnou vyrazit bez zbytečných příprav doma.

7. Půjčení kola je výhodné při nedostatku místa v bytě.

8. Při častějším půjčování můžete často využít věrnostního programu a s ním spojených slev.

9. Pro občasné ježdění se koupě kola nevyplatí. Právě pro takový typ vyjížděk je půjčovna jako dělaná.

10. Díky půjčovně kol můžete během prázdnin vyrazit na aktivní výlet s návštěvou, která nemusí nic řešit a vozit si vlastní výbavu.

 

Elektrokolo na zkoušku?

Je mylnou představou, že kolo s pohonem je pomocník jen pro starší cyklisty. Elektrokolo uvítají uživatelé kola jakožto dopravního prostředku, stejně tak rekreační cyklisté, kteří nechtějí vypustit duši z těla při věčném dohánění hyperaktivního partnera, ale také sportovci toužící po zdolání pořádných stoupáků či dlouhých štrek.

Výběr kola a rezervace ONLINE

Kompletní výbavu vám zapůjčí např. v Harfasportu, kde mají nejširší nabídku nejnovějších modelů od prémiových výrobců. Lze zde zapůjčit rovněž příslušenství pro nejmenší pasažéry jako je dětská sedačka či populární dětský vozík Chariot. Pokud se rozhodnete pro více dní na kole, pak dostanete zvýhodněné ceny s každým dalším dnem. Kolo si vyberete a zarezervujete přes online rezervační systém půjčovny kol z pohodlí domova.