Viki Odintcova (23) riskovala pro slávu vlastní život! Královna ruského Instagramu se nechala nafotit, kterak visela z třísetmetrového mrakodrapu Cayan Tower v Dubaji. A to úplně bez jištění, jen se přitom držela za ruku svého asistenta. Z videa z jejího focení běhá mráz po zádech!

Její snímky během krátké chvilky obletěly celý svět. Někteří fanoušci krásku obdivují, jiní se ale nechali slyšet, že šlo o neuvěřitelně nebezpečnou hloupost. Video se dostalo i k dubajským policistům, kteří si pro Viki přišli. Ruská modelka pak byla donucena podepsat příslib, že už nikdy nic podobného neudělá. 

Video
Video se připravuje ...

Nebezpečný kousek ruské modelky YouTube/Instagram

„Činy této ruské ženy ji ohrozily na životě,“ prohlásil policejní generálmajor Halil Ibragim Al-Mansuri. Odintcova se ale brání, že by jí policisté měli spíš poděkovat, protože upozornila na vážné nedostatky v zabezpečení mrakodrapu.

„Pořád nemůžu uvěřit tomu, že jsem to udělala. Pokaždé když se na to video dívám, zpotí se mi dlaně,“ prohlásila kráska z Petrohradu. Svého činu tak patrně vůbec nelituje...

Mrakodrap Cayan Tower byl po svém otevření v roce 2013 s 306 metry nejvyšší zakroucenou budovou na světě. O dva roky později mu ale prvenství sebral čínský mrakodrap Shanghai Tower (Šanghajská věž, 632 metrů).

Fotogalerie
68 fotografií