Heidi Janků se těšila na moře, sluníčko a koupání, ale především na to poslední si musela nechat zajít chuť. V době, kdy se na Kypr vydala, tam totiž byla velká zima, dokonce si proto musela pořídit šálu!

Byla zima a vítr

"Bohužel jsme měli smůlu, protože tam byla pořádná kosa a hrozně foukalo, takže na koupání v moři jsem okamžitě zapomněla. Jen dvakrát jsem v moři smočila prstíček, když jsem se procházela po pláži, ale asi jsem už hodně rozežraná, protože pár lidí se v moři i koupalo, což nepochopím," směje se zpěvačka.

Heidi, kterou proslavil hit Když se načančám, si však dovolenou, na niž vyrazila nejen s manželem Ivo Pavlíkem, ale i s módní návrhářkou Růženou Šimkovou, přesto dokázala užít. Chodila na dlouhé procházky, pozorovala pelikány a večer si občas zpříjemnila skleničkou něčeho dobrého...

Fotogalerie
4 fotografie

"Co mě osobně ale na Kypru nejvíc překvapilo, bylo to, že v neděli tam nic nefunguje, dokonce nejezdí ani autobusy. Zlaté Česko! Možná to ale bylo tím, že jsme tam byli mimo sezonu. V každém případě jsme trefili na špatný týden, protože než jsme přiletěli, bylo na Kypru slunečno a 27 stupňů a když jsme odlétali, tak taky a dokonce nastalo i bezvětří. No, ale pořád lepší než sopka na Islandu," bere s humorem sobě vlastním svou 'zimní' dovolenou Heidi.