Je to velmi jednoduché a rychlé. Vyberete si z nabídky na internetu a objednáte. Bez fronty, stresu a nutnosti zouvat papuče a někam chodit. Vše pěkně v pohodlí.

Bojíte se, že se nemusíte obdarovanému trefit do vkusu? To vůbec nevadí. Máte totiž dvě možnosti, jak blízké podarovat. Můžete jim dát klasický pobytový poukaz na konkrétní hotel, nebo tzv. hodnotový poukaz, u něhož si zvolíte částku, kterou chcete věnovat. Dotyčný si pak sám vybere, na jaký pobyt peníze použije. Strach z volby nevhodné lokality tak odpadá.

Česko vede

A které lokality nejvíce táhnou? V poslední době hrají prim pobyty v Česku. Počet turistů vyjíždějících za rekreací do zahraničí se dostal na nejnižší číslo za posledních sedm let. Hlavní letní dovolenou v tuzemsku si užilo v roce 2015 asi 70 % obyvatel naší republiky.

Výraznou měrou se pod tento stav podepsalo zvyšování cen zahraničních zájezdů, ale také větší pocit bezpečí, rychlá doprava na místo, a nezřídka také nestresující jazyková bariéra. Proto pokud darujete poukaz na pobyt v tuzemsku, rozhodně neprohloupíte.

Darujte lázeňskou pohodu

Autor: OREA HOTELS RESORTS

Co se týká konkrétních destinací, můžeme je rozdělit do několika skupin. Evergreenem jsou lázeňské pobyty. České lázeňství mělo vždy vynikající zvuk i ve světě. Když se k lázeňským službám přidá luxus špičkových hotelů, mohou si hosté užít snový víkend.

To je případ Orea Spa Hotelu Palace Zvon v Mariánských Lázních. Sídlí v půvabném domě z 19. století. Nejen hoteloví hosté sem míří za rozmanitou nabídkou wellness aktivit, ale také do restaurace s terasou nebo do vyhlášené kavárny Opera s živou hudbou. Nabídka jeho dárkových pobytů je opravdu široká: relaxační, wellness, léčebný, rodinný či romantický.

Na hory za kondicí i relaxací

Autor: OREA HOTELS RESORTS

Velkou oblibu si mezi Čechy získala i dovolená v přírodě, zejména na horách. Tu si podarovaní mohou užít například v Orea Resortu Sklář v Harrachově, přitom vůbec nezáleží na tom, kolik jim je let. Resort Sklář totiž má v nabídce i pobyt pro dříve narozené, kteří dostanou unikátní možnost projít se po sklárně, po pivovaru a denně si odpočinout v hotelovém baru s kávou a koláčem v ceně pobytu.

I v tomto krkonošském hotelu mají široký rozsah lázeňských služeb – nechybí například antistresová masáž hlavy, rašelinové obklady, parní lázně nebo služby kosmetického centra.

Poukaz do luxusního hotelu kousek od pražského hradu. Darujte ho a uděláte radost!

Autor: OREA HOTELS RESORTS

Poukaz lze darovat třeba i na dovolenou spojenou s putováním po památkách. Ve velkoměstech, především v Praze a Brně, si jich lze užít spoustu a ještě vše večer završit návštěvou divadelního představení nebo vyhlášeného podniku.

V Praze je hodně oblíbený Orea Hotel Pyramida. Mimo jiné i proto, že v něm lze přes dárkový poukaz věnovat pobyt zvaný „Poznejte krásy Prahy,“ v němž je obsažena vyhlídková cesta po hlavním městě. Kdo svým blízkým daruje poukaz do tohoto hotelu, dává jim také možnost kdykoliv obdivovat krásy Lorety, Strahovského kláštera, Pražského hradu nebo Malé Strany, tyto památky jsou totiž velmi blízko.

V Brně je jedním z hotelů, z něhož lze na poznávací výpravy vyrážet, Orea Hotel Voroněž. Ten v rámci poukazů nabízí například balíček s možností navštívit zábavní vědecký „Vida! Park“. Návštěvníci se tam rozhodně pobaví a ještě se dozví mnoho nového a zajímavého.

Vybírejte v klidu domova bez front a tlačenic

Autor: OREA HOTELS RESORTS

Lidé ze společnosti OREA HOTELS & RESORTS, která takovéto dárkové poukazy nabízí, potvrzují, že jejich obliba rok od roku roste. Vyzkoušejte to také a připravte svým blízkým příjemné překvapení, vyberte ten pravý dárek opravdu pro každého. Wellnesss pobyt pro mamku nebo kamarádku, romantický víkend pro partnera (a pro vás) nebo antistresový pobyt toho, kdo si zaslouží pár dní klidu a absolutního relaxu.

Navíc si vyberete vzhled poukazu, a když dopíšete milé přáníčko, dostanete originální dárek, který na Vánoce překvapí a hlavně potěší. Dárkový poukaz má platnost rok a obdarovaný si vybere vhodný termín sám. Rozhodně ho nebude chtít po Vánocích vrátit jako v případě nevhodného dárku.