Nezapomenutelná dovolená? Po vlastní ose!

V Čechách realizuje svou dovolenou přes cestovní kancelář 43% turistů a zbylých 57% si dovolenou zařizuje individuálně. Největším lákadlem je samozřejmě cena.  Díky vlastní dopravě jste navíc i pánem svého času a nemusíte se ohlížet na ostatní účastníky zájezdu.

Nemusíte se spoléhat na jízdní řády ani nabídky výletů od cestovní kanceláře a prostě si můžete sednout do auta a jet tam, kam se vám chce a kdy se vám chce. Navíc je to mnohem pohodlnější a samozřejmě rychlejší. Velkou výhodou je i fakt, že nejste vázáni žádným váhovým limitem zavazadel, tudíž si s sebou na dovolenou můžete vzít vše, co chcete.  Neřešíte také například starost, kolik vás bude stát parkování  na letišti po dobu vašeho pobytu.

Pro plánování cest s vlastní dopravou jsou kromě tištěných průvodců důležitým zdrojem informací také zkušenosti těch, kteří již danou zemi navštívili a napsali o ní praktický cestopis. Cestopisy na internetu už zachránily nejednu dovolenou před zklamáním.

Autor: www.pampeliska.cz

Jak sehnat na takovéto dovolené ubytování?

Využijte například služeb webu Pampeliska.cz, kde najdete širokou nabídku ubytování, ze které si zcela jistě vyberete podle svých představ.  „Ceny ubytování na pampeliska.cz jsou shodné s cenami, které nabízejí majitelé objektů napřímo,“ říká Lenka Růžičková, marketingová manažerka společnosti Region spol. s.r.o, která web pampeliska.cz provozuje.  V nabídce naleznete jak chaty, chalupy, penziony, hotely, rezidence, apartmány tak také například karavany, mobilní domy nebo hausbóty. Navíc si můžete vybrat z destinací, jako je ČR, SR, Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Maďarsko nebo Slovinsko.

Autor: www.pampeliska.cz

„Na našem webu Pampeliska.cz  nalezne návštěvník  kromě zajímavých tematických katalogů také vyhledávač  ubytování, kam jednoduše zadá  svá kritéria a vyhledávání si tím velmi usnadní.  Máme připraveny také různé  atraktivní pobytové balíčky, desítky last minute nabídek  a slev.  Celý náš servis je v češtině a funguje sedm dní v týdnu od 8-21 hodin“, doplňuje  Lenka Růžičková.

Autor: www.pampeliska.cz

Dumáte nad tím, kam se letos vypravit na dovolenou, tak aby byla celá rodina spokojená a přivezli jste si spoustu krásných dojmů a zážitků? Vyberte si váš vysněný letní pobyt na www.pampeliska.cz.