Pláž Bellevue, Klapenburg, Dánsko

541288:gallery:true:true

Protože pláž leží asi 9 kilometrů od Kodaně, může být v letních slunných dnech trochu přeplněná. Dav je mladý a dobře se baví, hlasitá hudba je tedy poměrně běžná, ale samotná pláž je krásná. Průzračná voda, písečné pláže bez kamínků z ní dělají skvělou pláž pro vodní sporty.

Pláž Gunnison, Sandy Hook, New Jersey

541286:gallery:true:true

Největší nudistická pláž na východním pobřeží Spojených států funguje už několik desítek let. Obrovská písečná pláž láká rodiny, páry i samotáře. V různorodém složení nudistů se budete cítit příjemně

Cap d'Agde, Francie

Pláž leží na západ od známého Côte d'Azur na jihu Francie. Tato vyhledávaná oblasz je známá jako „Nahé město“. Kromě plavání a slunění tu můžete nazí i nakupovat, zajít do banky nebo na večeři.

Morfa Dyffryn, Severni Wales, Velká Británie

541287:gallery:true:true

Nejlepší nudistická pláž Velké Británie se nachází na velšském pobřeží mezi Barmouthem a Harlechem. V průběhu teplých letních dnů si tu užívá jemný písek a čistou vodu až 500 naturistů. Více než kilometr dlouhá pláž nevypadá nikdy přeplněně.

Orient Beach, St. Martin, Malé Antily

Pravděpodobně největší a nejpopulárnější nudistická pláž na Západoindických ostrovech se rozkládá na jižním cípu ostrova Svatý Martin. Bez problému si můžete dát oběd úplně nazí ve venkovní restauraci v Orient Clubu, kde váz zve nápis „Žádné tričko, žádný problém“.

Na dalších pět tipů se můžete těšit příští týden.